2777
2789
عنوان

چرا هنوز هستن کسایی ک...

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 19 پست

من برای دخترا ارزش بیشتری قایلم با توجه به احساسی ک دارن میتونن تصمیم بگیرن تو خارج از کشور چون میدونن این امر تو جوامع امروز غیر قابل اجتناب هست آموزش جلوگیری میدن

چیزی ک حتی محرم ها هم بهش احتیاج دارن چون قرار نیست هر سال یه بچه بیارن

بچه های الان با همون اطلاعات بچه های خارج از کشور دارن بزرگ میشن

فقط از نظر محیطی کم و زیاد داره

ولی رخ میده حتی کم

من بدای اون درصد کم ارزش قائلم میخوام سالم باشن احساس گناه نکنن به خودشون اسیب روحی جسمی نزنن

زندگی کنن 

من برای دخترا ارزش بیشتری قایلم با توجه به احساسی ک دارن میتونن تصمیم بگیرن تو خارج از کشور چون میدو ...

منم باهات موافقم ولی اینم قبول دارم توی جامعه ی  سنتی ما اغلب دخترا و زنان هستند که آسیب میبینن و اینکه قوانین و عرف طرف مرداست تو این زمینه  ،توی جوامع دیگه از همون بلوغ تو مدارسشون آموزش میدند ولی اینجا چون به رسمیت نمیشناسن آموزشی هم در کار نیست و این اتفاقا بدتر باعث میشه بچه های بی سرپرست به وجود بیاد، کلا برای این نیاز طبیعی راه حلی ندارند همش میگن سرکوب کنید و تقوی  

ولی اینو کاملا قبول دارم که هر کسی سبک زندگی خودش رو داشته باشه و قضاوت نشه

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم باهات موافقم ولی اینم قبول دارم توی جامعه ی  سنتی ما اغلب دخترا و زنان هستند که آسیب میبینن ...

دقیقا منم بخاطر همین میگم بهتره بجای منتظر موندن ثبت قوانین 

خود ما خانوم ها حداقل به هم جنس خودمون اسیب نزنیم و روحشو آزار ندیم هر کس از نزدیکانش شروع کنه کم کم کل جامعه رو میگیرا

دقیقا منم بخاطر همین میگم بهتره بجای منتظر موندن ثبت قوانین  خود ما خانوم ها حداقل به هم جنس خ ...

عزیزم نگران نباش. کل جامعه رو گرفته. شاید شما در جریان نیستی. الان به هر کی بگی بکارت میخنده بهت. منظورم بکارت به معنی حفظ کردن پرده بکارت نیست. به معنی واقعی رابطه نداشتن تا قبل از ازدواجه. چه زن و چه مرد. چه دین و چه عرف جامعه از این مساله حمایت میکنن. ما میخوایم تو جامعه این چنینی ادای خارجیارو دربیاریم. که اینم فقط و فقط باعث هر نوع آسیبی به دختران و زنان جامعه ما میشه. جایی کا حتی اگر تجاوزی به زن بشه نمیتونه پیگیریش کنه. اگه سال ها در اختیار مردی باشه به اسم شناخت و ..گ بعدم مرده به صبحی پاشه بگه ما به درد هم نمیخوریم....چرا زن باید اینقدر بی عقل باشه که بگه من اختیار خودمو دارم و.... میخوام اینطور باشه.... به هر حال هر کی منطق خودشو داره ...

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
عزیزم نگران نباش. کل جامعه رو گرفته. شاید شما در جریان نیستی. الان به هر کی بگی بکارت میخنده بهت. من ...

خب اگه تو جامعه مسئله بکارت و اهمیتش از بین رفته خوبه و متاسفانه هنوز کامل از بین نرفته

و اینکه تو مدت اشنایی نزدیکی داشته باشن و بعد مرد بگه به درد هم نمیخوریم 

بنظرم چنتا نکته هست

مهم حس دختره و اینکه خودش دلش میخواد یا ن راضیه یا ن

نزدیکی داشتن دلیلی نیست ک دیگه حتما ازدواج کنن بخشی از رابطه هست و طبیعیه

مثل محبت کردن باهم خندیدن بغل کردن درکناز هم بودن تو شادی و غم

همه اینا بخشی از رابطست ولی مشخص نیست که دوام داره یا ن 

اگه داشت منجر به ازدواج میشه نشد ک خب بازم کسی ضرری نکرده بلکه سود کرده با کنار رفتن آدم نامسب جا برای اونی ک مناسبه باز میشه

بهرحال همونطور ک گفتین هر کس عقیده خودشو داره ولی یادمون باشه جامعه با عقیده ما جلو نمیره

نسل جدید با همون خارجیا ک میگین اداشو درمیاریم فرقی ندارن نمیشه دیگ جلوشونو گرفت بهتره منعطف تر باشیم🌸