2777
2789
عنوان

من باید تپلی شمممم

242 بازدید | 28 پست

بانو های قشنگ که تجربه دارن از زود چاق شدن  بیاید بگید چیکار کردین؟ راستش اشتها خیلییی زیاد دارم همین الانشم گشنمه😐 

هر غذایی هم ک بگید دوست دارم و خیلی به شدت شکمو هستم  عاشق خوردنم اما اصلا چاق نمیشم یه حسی بهم میگی استعدادشو دارما چون تو یه ۱۴ روز ۵ کیلو اضافه کردم اما الان دیگه همت اون موقعه رو ندارم بخاطر فشار درس و اینا 😐😭

بارها بارها آزمایش دادم هیچ مشکلی هم ندارم واسه چاق نشدن.

قرص مخمر ابجو هم خوردم بازم فایده نداره عین هیولا اشتهام ۲ برابر میشه اما چاق نشدم ولی الان تو این تعطیلات ک درسا یکم از فشارشون کاسه شده میخوام به خودم برسم 

میخوام واسه ۳۰ فروردین ک تولدمه چاق شم دوستم همش انرژی منفی‌میده میگه نمیتونی چاق شی اما میخوام ثابت کنم ک میتونم هر پشنهادی دارید بگید 

۴۷ کیلو هستم و قدمم ۱۵۹_۱۵۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما بهم پیشنهاد بدین چه غذا هایی درست کنم چه چیزی بخورم و چیکار کنم

بیا گروه افزایش وزن ما

💞💞💞من شاعرم، تلخم، غم انگیزم، بداخلاقم اماتوخوب مطلقی ازمن نمیرنجی💞💞💞♏
خوشا بحالت  هرچی میخوای میخوری😍

اره تو این مورد شانس دارم اما بلاخره تاثیرشم باید ببینم دیگه مثلا با دوستام بیرون میرم شاید ۲ نوع غذا میخورم اونم تا تهششش اما اونا ۱ نوع غذاشونو هم ب زور میخورن ولی خب چ فایده😂

ورزش کن وبلافاصله بعدش غذا بخور

یه چیزایی مثل سیب زمینی پخته،تخم مرغ پخته،مرغ و..

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...