2777
2789
عنوان

ببینین روز وماه تولدتون چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولدت مبارک اسی،پسفرداس

اره😊😊😊😊ممنون از این سطح بالای شعور و ادب و تربیت خانوادگی و فرهنگ و شخصیتی ک داری 😂😂

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
خخخخ اره .😅ولی بخدا حسود نیستم 😂😂

من که یه کوچولو حسودم😬

مثل تمساح هم گریه میکنم🤣

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

تمساح خنگ

چقدر تمساح داریم . پرچم مردادی ها بالاست  

هرگز دلم زکوی تو جایی دگرنرفت *یکدم خیال روی توام از نظر نرفت*  جان رفت و اشتیاق تو از جان بدر نشد *سر رفت وآرزوی تو از سر به در نرفت
اره😊😊😊😊ممنون از این سطح بالای شعور و ادب و تربیت خانوادگی و فرهنگ و شخصیتی ک داری 😂😂

خواهش میکنم عزیزم😂

نیست  نشان  زندگی  تا   نرسد   نشان   تو♡°•°•°•°•
شیر شجاع     الکی گفتم،دیدم این از همه بهتره،

😐😐😂😂😂😂

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎