2777
2789
عنوان

ببینین روز وماه تولدتون چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 56 پست
فک کن یه پروانه خبیث باشه خنده داره

ارههه😂😂

ازدواج هدف نیست فقط یه گزینس! به بچه هاتون مخصوصا دختراتون یاد بدین کلی هدف و آرزو و موفقیت تو دنیا هست که میتونه بره دنبالش و به ازدواج فقط به چشم یه گزینه نگاه کنن که اگه بهشون کمک میکنه بهش فکر کنن؛ نه به چشم یه هدف.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه چ‌ نزدیک من ۷۲

شوهرم و آبجیم هفتاد و دویی هستن ولی شوهرم تیر آبجیم هم ۲۱مهر  

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
اره بابا،اینجور باشه خونه ما ی جنگله

جنبه ی فان داره  این چیزا رو دوس دارم سرگرم کنندس

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
جنبه ی فان داره  این چیزا رو دوس دارم سرگرم کنندس

اره مخصوصا وقتی مال بقیه خانوداتو کنار هم میزاری ببینی چی میشه

من همیشه اول مال بابامو کنار هم میزارم😂😂😂😂

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
اره مخصوصا وقتی مال بقیه خانوداتو کنار هم میزاری ببینی چی میشه من همیشه اول مال بابامو کنار هم میزا ...

واسه بابات چی شد بابای من خرس پولدار خرس نیس ولی پولداره

واسه بابات چی شد بابای من خرس پولدار خرس نیس ولی پولداره

کلاغ وحشی😂😂😂طفلی انقد مهربونه

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
کلاغ وحشی😂😂😂طفلی انقد مهربونه

خدا همه ی پدرا رو حفظ کنه بخصوص پدر مهربون شما رو  

خدا همه ی پدرا رو حفظ کنه بخصوص پدر مهربون شما رو    

ممنون عزیزم انشالله و همچنین پدرشما