2777
2789
تو قرنطینه خونه ما رقص سرجاشه منو پسرم میرقصیم و دخترم نگاه میکنه😂 کلا منو پسرم رقص دوست رقص خو ...

دمت گرم 

بعضیا انقدر خودشونو باختن که اگه کرونا بزاره خودشون نمیزارند زنده بمونن.این همه استرس آخه؟

ما هم میترسیم ولی دیگه نه اونقدر که زندگیو زهرمار کنیم.مجبوریم رعایت کنیم فقط

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر ادا دهه ۶۰ رو در میاوردم  و سینه میلرزوندم  که بخندیم . کودک درونم بیش فعاله

ایول 😂😂😂😂😂

من خودم خیلی نمیتونم دلقک بازی در بیارم ولی شوهرم میکشتمون از خنده

اينهمه اهنگ چرا با اهنگ چرت ساسي برقصم حتي گوش هم نكردم كامل يه تيكه هايشو شنيدم ديدم واقعا مزخرفه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
خخخخخخ خوشم میاد ازین شوهرا ولی مال من بشدت ساکته ☹

من دیگه برعکس یه وقتایی خسته میشم.اصلا پیر نمیشه به خدا‌.از بس خوشه.لامصب سنگ پای قزوینه ماشاءلله.من ولی حرص و جوشی ام.موهام داره سفید میشه کم کم

ولی در کل عاشقشم همه جوره.😏

دمت گرم  بعضیا انقدر خودشونو باختن که اگه کرونا بزاره خودشون نمیزارند زنده بمونن.این همه استرس ...

من الان ۱۹روزه از خونه بیرون نرفتم

چون سلامت خودم و خانوادم مهم تر از خرید عید و ....

تو یک خانواده یک نفر بگیره بقیه هم گرفتن

من دست نمیکشم از آرزوهام⁦☺️⁩میجنگم تا بهشون برسم..مامانِ یه پسر  و دختر خوشکل...همسر یه مرد زحمتکش...تمام امیدم به خداست که نذاشته تا امروز کم بیارم⁦⁦☺️