2777
2789

لچه ها برام ۱سال و نیمه دهانوشتن دیگه طاقت ندارم میگم شاید باطل شه مشکلم درست شه.چه روشیو خودتون استفاده کردین و موثر بوده و بی خطر؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرز امام جواد ، صدقه ،توصیه آیت الله بهجت ، سوره یاسین هر روز خوندن و روزی صد آیه قرآن ، همراه داشتن ...

مرسی عزیزم حرز امام جواد یکیش بود طولانی که باید رو پوست اهو و اینا باشه اونو نمیتونم انجام بدم متاسفانه.بقیه رو انجام میدم ولی چشمم اب نمیخوره تاثیر بزاره

مرسی عزیزم حرز امام جواد یکیش بود طولانی که باید رو پوست اهو و اینا باشه اونو نمیتونم انجام بدم متاس ...

حرز امام جواد همون کوچیکه رو انجام بده ، زمان ائمه کاغذ نبوده روی پوست مینوشتن ، روی کاغذ هم کفایت میکنه ، فقط سراغ دعا نویس نرو کارت بدتر پیچیده میشه ، من جزء اونایی ام که زندگیم و با سحر و جادو داغون کردن ، فقط با قرآن خوندن درست شده ، چند بار علنا لباس ها مو دزدیدن ، دعا رو در خونم دیدم

حرز امام جواد همون کوچیکه رو انجام بده ، زمان ائمه کاغذ نبوده روی پوست مینوشتن ، روی کاغذ هم کفایت م ...

مرسیی عزیزم.وای خدا خیرشون نده این ادمای بی وجدانو...بخدا ۳سال عمر و تلاش منو خراب کردم خیلیی ناراحتم. شماهم دقیقا همینایی که گفتین رو انجام دادین؟تاچندروز؟حرز رو بنویسم با خودکار و پیشم نگهدارم همیشه؟نه خودمم ازدعا نویس میترسم واقعا

حرز امام جواد عالیه ...دوستم در استانه جدایی بود. از قم خرید این حرزو اصلا ابی شد رو اتیش زندگیش

عزیرم نمیدونی کوتاهه بود یا بلنده؟؟ظاهرش چطور بود و دوستت رو بازوش بست؟

مرسیی عزیزم.وای خدا خیرشون نده این ادمای بی وجدانو...بخدا ۳سال عمر و تلاش منو خراب کردم خیلیی ناراحت ...

من قرآن زیاد میخونم و تعقیبات نماز صبح ، دعا و زیارت هر روز ، حدیث کسا ، زیارت عاشورا و سوره یاسین واقعا عالیه ، همشون تو متنشون پناه بردن به خدا از دست جن و انسه ، هرچی ایمانت قوی تر بشه کمتر بهت اثر میکنه ، البته خدا برات جبران میکنه جای دیگه اینطور نیست سرنوشت به دست یه عده آدم بیفته ؛ البته خودتم باید ایمان تو با خدا خیلی قوی کنی ، اون موقع که ایمانم ضعیف بود بهم اثر میکرد  ، الان با خودم میگم اگر اون موقع حتی شده یه لاحول و لاقوه ...میگفتم یا نماز صبحم و نمیزاشتم قضا بشه یا دعای هر روز و میخوندم این همه بدبختی نمیکشیدم ، چکیده ی همه ی دعا و زیارات اینه که باور کنیم و یقین کنیم موثری در عالم جز خدا وجود نداره

من قرآن زیاد میخونم و تعقیبات نماز صبح ، دعا و زیارت هر روز ، حدیث کسا ، زیارت عاشورا و سوره یاسین و ...

مرسیی عزیزم درسته.اما خب دعای ما دعای سردی و جداییه نمیدونم من اینکارو کنم دعاای طرفم باطل میشه یانه😔