حرز امام جواد ، صدقه ،توصیه آیت الله بهجت ، سوره یاسین هر روز خوندن و روزی صد آیه قرآن ، همراه داشتن ...
مرسی عزیزم حرز امام جواد یکیش بود طولانی که باید رو پوست اهو و اینا باشه اونو نمیتونم انجام بدم متاسفانه.بقیه رو انجام میدم ولی چشمم اب نمیخوره تاثیر بزاره
مرسی عزیزم حرز امام جواد یکیش بود طولانی که باید رو پوست اهو و اینا باشه اونو نمیتونم انجام بدم متاس ...
حرز امام جواد همون کوچیکه رو انجام بده ، زمان ائمه کاغذ نبوده روی پوست مینوشتن ، روی کاغذ هم کفایت میکنه ، فقط سراغ دعا نویس نرو کارت بدتر پیچیده میشه ، من جزء اونایی ام که زندگیم و با سحر و جادو داغون کردن ، فقط با قرآن خوندن درست شده ، چند بار علنا لباس ها مو دزدیدن ، دعا رو در خونم دیدم
حرز امام جواد همون کوچیکه رو انجام بده ، زمان ائمه کاغذ نبوده روی پوست مینوشتن ، روی کاغذ هم کفایت م ...
مرسیی عزیزم.وای خدا خیرشون نده این ادمای بی وجدانو...بخدا ۳سال عمر و تلاش منو خراب کردم خیلیی ناراحتم. شماهم دقیقا همینایی که گفتین رو انجام دادین؟تاچندروز؟حرز رو بنویسم با خودکار و پیشم نگهدارم همیشه؟نه خودمم ازدعا نویس میترسم واقعا
مرسیی عزیزم.وای خدا خیرشون نده این ادمای بی وجدانو...بخدا ۳سال عمر و تلاش منو خراب کردم خیلیی ناراحت ...
من قرآن زیاد میخونم و تعقیبات نماز صبح ، دعا و زیارت هر روز ، حدیث کسا ، زیارت عاشورا و سوره یاسین واقعا عالیه ، همشون تو متنشون پناه بردن به خدا از دست جن و انسه ، هرچی ایمانت قوی تر بشه کمتر بهت اثر میکنه ، البته خدا برات جبران میکنه جای دیگه اینطور نیست سرنوشت به دست یه عده آدم بیفته ؛ البته خودتم باید ایمان تو با خدا خیلی قوی کنی ، اون موقع که ایمانم ضعیف بود بهم اثر میکرد ، الان با خودم میگم اگر اون موقع حتی شده یه لاحول و لاقوه ...میگفتم یا نماز صبحم و نمیزاشتم قضا بشه یا دعای هر روز و میخوندم این همه بدبختی نمیکشیدم ، چکیده ی همه ی دعا و زیارات اینه که باور کنیم و یقین کنیم موثری در عالم جز خدا وجود نداره