2777
2789

پسرم ی حرف بد که رو زبونش میفته رو خیلی تکرار میکنه. چکارش کنم با زبون خوش با دعوا با کتک با هر چی میگم درست نمیشه که نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ففط باید هیچچچچ واکنشی نشون ندی.اصلا انگار نشنیدی.هیچی.

وقتی ببینه توجهی جلب نمیکنه با اون کلمه،از سرش میفته

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بچه س خودت میگی بچه.خودش یادش میره فراموش میکنه وقتی یحرف بدمیزنه شما واکنشی نشون نده بی اهمیت باش ک اونم نگه وقتی شما عصبی میشی میگه نگو یا دادمیزنی بدترمیکنه پس دیگع کاری بهش نداشته باش

ببین یه روانشناسی به من گفت بچه ها توجه رو تشویق میدونن

یعنی اگه کار اشتباهی هم بکنه شما دعواشم کنی چون بهش توجه کردی اون میذاره پای تشویق و تکرار میکنه

فقط بی توجهی کن 

پسر منم ۵ ماه کوچیکتر از بچه ی شماست

فقط کافیه یه بار یه حرف بدی رو بشنوه دیگه از یادش نمیره و پیش کس و ناکس به زبون میاره

بد سنیه توجیح ناپذیرن فعلا

🖤 
پسره من کلمه بدی رو یاد گرفته بود همش بهش میگفتم وای این حرفه بدیه نگو هرسری میگفت میگفتم نه نگو مام ...

خوشحالت گوش داده این بدتر میکنه اصلا خودمون تو خونه حرف بد نمی‌زنیم ولی نمیدونم چرا میگه

ببین یه روانشناسی به من گفت بچه ها توجه رو تشویق میدونن یعنی اگه کار اشتباهی هم بکنه شما دعواشم کنی ...

خودم خجالت میکشم بخدا. دخترم 8 سالشه بخدا اگه اصلا از اینکارا بکنه انقد با ادب و ارومه برعکس پسرم