سلام.بچه ها من تو تایپیکام گفتم که شوهرم بدون دلیل خاصی طلاق میخواد بده و اصلا حاضر به برگشت نیست.الان نزدیک شش ماهه که من خونه پدرم اومدم.امروز گفت وکیل گرفته برای اقدام.برام دعا کنید که حرفش دروغ باشه و اقدام نکنه و پشیمون بشه و بیاد دنبالم.التماس میکنم هر کسی میتونه برام آیت الکرسی بخونه.آخه دعای دیگران در حق بقیه بهتر مستجاب میشه.اینقدر خسته ام.تو این شش ماه اصلا خواب راحت نداشتم.اون آدم خوبیه فقط تحت تاثیر حرف خانوادشه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه واقعا زندگیتونو دوست دارید حتی اگه خانواده شوهر دیو دوسرم باشند باهاشون کنار بیاند اونا یکم حساسند یکم راه بیاند بعدش کاری ب کارتون ندارند.
شماهم اگه زندگیتو دوست داری پسر جماعت زنشو با خانواده اش میخاد الویتش مامانشه برو پیش خانواده اش بحرف
درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه
اگه واقعا زندگیتونو دوست دارید حتی اگه خانواده شوهر دیو دوسرم باشند باهاشون کنار بیاند اونا یکم حساس ...
من خواستم حرف بزنم اما خواهرش تا منو دید هنوز حرف نزدم شروع به توهین کرد .بعد همسرم هم روی حرف طلاقش موند ولی با خواهرشم قطع رابطه کرد.حالا اونا عصبی تر شدن.
من خواستم حرف بزنم اما خواهرش تا منو دید هنوز حرف نزدم شروع به توهین کرد .بعد همسرم هم روی حرف طلاقش ...
ربطی نداشته ب اون تو باید با مادرش بحرفی
درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه
من رفتم با پدرو مادرش حرف بزنم اصلا با اون کاری نداشتم.اما اون همیشه جواب میده.مامانشم میگه هر چی اون میگه.اصلا مامانش به من میگفت زنگ بزن با اون حرفاتو بزن!
نمیدونی این روزایی که الان داری با آرامش زندگی میکنی رو یک آدم چقدر راحت میتونست ازت بگیره...خداروشک ...
چرا نمیدونم همون مدت کوتاهی ک بود خیلی کارا کرد و حتی ما تا مرز طلاقم پیش رفته بودیم..درک میکنم چقد سخت و حرص آوره..چون میدونی داری وظیفه تو در قبال همسرت انجام میدی ولی یه نفر خیلی راحت میتونه جنگ و دعوا بندازه تو زندگیت..خیلی سخته واقعا..ایشالا توم از شر اونا راحت شی و زندگیت از هم نپاشه