2777
2789
عنوان

آخرش حسرت عروسی به دلم میمونه!!!

786 بازدید | 44 پست

ای خدا چیکار کنم؟عروسیم کنسل شده عید بود.

معلوم نیست این کرونا تا کی بره؟شوهرم میگه تا خرداد ماه صبر میکنم اگه نرفت یک مهمونی میگیریم یا پولشو نذر میدیم میریم سر زندگیمون؟ای خدا حسرت عروسی رو به دلم نذار الله من..میگه تو این مدت هفته ۳ شب بیا پیش من.خونه خودمون البته.

میگه خونه رو موکت میکنم و بخاری میزارم وسایل ضروری میزارم ۳ شب بیا پیشم.زیاده بنظرتون؟مامانمو چطوری متقاعد کنم.

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

اوضاع 

خیلی خیلی خرابتر از تصور شماس ، میدونم عروس شدن ارزوی همه ی دختراس اما سلامتی مهمتره اینقدر غصه نخور

وقتی از دست کسی ناراحتی به خدا نسپرش، خدا بخشندس ازش میگذره؛ ترجیها خودت "پارش" کن😈حالِ ما خوب‌ است ، فقط طاقتمان طاق شده #کرونا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا عروسی همچین چیزی نیست که اخه

حسرت چی عروسی ب دلت قراره بمونه من نمیفهمم

یه عده بیان بخورن غیبت کنن برقصن برن

چیز خاصی میبینید اخه تو عروسی !

من جای تو بودم الانم بدون عروسی میرفتم سر زندگیم

پولشو میدادم نذر و کمک

فقط خدا 
اینجوری انگار عجله داری😮😐

عجله چی؟ماه ها هست که ما حتی یک شب هم پیش هم نبودیم.دوشب اخر هفته یک شب هم اوایل یا اواسط.قانع نمیشه هیچ جوری

ینی شوهرت میره تو خونتون؟بعدا میخواین عروسی کنین؟خب الان یه مهمونی بگیرین برید خونتون؟همسایه مام دیروز همین کار کردنبیستا مهمون دعوت کردن اومدن تو حیاط یه ذره خوندن رقصیدن بعدشم رفتن عروس دومادم رفتن سر خونه زندگیشون. دو ساعتم نشد. گفتن میخوایم بعد کرونا جشن بگیریم

اصلا نرو که خیلی اشتباهه شوهرت دنبال بهانه است عروسی نگیره وگرنه الان نشد شهریور میگیرید فک کنین کار ...

ما دو سال و خورده ای هست عقد هستیم.عمرا هیچ کدوممون بتونیم تا شهریور صبر کنیم.بعد باز اگ یکی از فامیلا خدایی نخواسته طوریش بشه ک دیگه افتضاحه