jasmine78 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 606 عنوان برای تعجیل در فرج آقا امام زمان چله ی همگانی هس ساعت ۲۲ هر شب 70 بازدید | 13 پست بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️ 1398/12/20 | 22:04 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jasmine78 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 606 ما الان خوندیم قبول باشه ... ان شالله ک بلا دور باشه از همه بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
عشق55 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5790 عزیز تا چند روز باید خونده بشه حتما باید ساعت ده خونده بشه السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
jasmine78 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 606 عزیز تا چند روز باید خونده بشه حتما باید ساعت ده خونده بشه توی گروه ها دیدم و همین طور تو نی نی سایت... برای اینکه همه با هم هماهنگ باشن ساعت ۱۰ بخونین بهتره.. از امشب تا چهل شب♥️♥️ بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
mamiasena عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 2482 توی گروه ها دیدم و همین طور تو نی نی سایت... برای اینکه همه با هم هماهنگ باشن ساعت ۱۰ بخونین بهتره.. ... غسل داشته باشیمم میشه خوند خدااایا شکرت برا سلامتی نینیم ی صلوات میفرستی؟
jasmine78 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 606 منم خوندم ان شالله تا چهل روز ادامه بدم ان شالله♥️ قبول حق باشهبه امید تعجیل در فرج🥺❤🌷 بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
jasmine78 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 606 غسل داشته باشیمم میشه خوند چون دعاست فک میکنم ک بشه. التماس دعا بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
عشق55 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5790 توی گروه ها دیدم و همین طور تو نی نی سایت... برای اینکه همه با هم هماهنگ باشن ساعت ۱۰ بخونین بهتره.. ... من هستم الان هم خوندم توگرویاد اوری میکنن هرشب یانه السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
jasmine78 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 606 من هستم الان هم خوندم توگرویاد اوری میکنن هرشب یانه چون شب اولش بوده نمیدونم... ان شالله ک بخونه هر کی مطلع شداگه یادم نرفت سعی میکنم تاپیک بزنم شبای دیگه هم بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
عشق55 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5790 چون شب اولش بوده نمیدونم... ان شالله ک بخونه هر کی مطلع شد اگه یادم نرفت سعی میکنم تاپیک بزنم شبای ... باشه عزیز التماس دعا عزیزببخشیدخیلی سوال میپرسم حتما بایدساعت ده خونده بشه شب السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
jasmine78 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 606 باشه عزیز التماس دعا عزیزببخشیدخیلی سوال میپرسم حتما بایدساعت ده خونده بشه شب نه بابا چ حرفیه..خواهش میکنم... قرار بر اینه ک ساعت ۱۰ بخونیم برا اینکه دست جمعی باشه ولی شما میتونی هر موقعی که خواستی بخونی...ینی اجباری تو ساعتش نیس بِزَن بارونِ نَم نَم.... خیس بِشَم آرومو کَم کَم... اِی ببار رو صورتِ مَن... تابِشَم آروم یِکَم مَن..!!! 😊😊♥️♥️
عشق55 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5790 نه بابا چ حرفیه..خواهش میکنم... قرار بر اینه ک ساعت ۱۰ بخونیم برا اینکه دست جمعی باشه ولی شما میتونی ... باشه عزیز مرسی فدات التماس دعا السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲