2777
2789
عنوان

از خودمچکر بودن دوس پسرم/: چی بش بگم/: بگید لدفا بوس بوس

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 116 پست

@لولهبخاری  

نه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اقا کی؟؟ب منم بگید؟؟

یه پسری بود میگف دختر خوب پیدا نمیشه دختر خوب کسیه ک مهریه نخاد //:

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی کی کی کی؟؟

همونكه يبار داستان زندگيشو گذاشته بود عاشق يه دختر بود و اين حرفا

من نخوندم تاپيكشو ولي خيليا از بعد اون تاپيك طرفداش شدن و منشنش ميكنن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وایییییی     اینم یه بار میگف خیلی از دخترای دانشگاه عاشقم بودن به روی خودشون نمیوردن &nbs ...

من میگم خیلی اعتماد به نفس داری ماشالا

اینقدر لحنم تمسخر آمیزه ک دیگ تکرار نمیکنه🤣

فراموش خواهی شد چنان ک گویی نبودی!
دوست داره بدونی ک اگه بری اون کلی خاطر خواه داره ی جورایی داره حس ترس برات ب وجود میاره ترس اینکه ی ...

شایدم میخواد بگه من خیلی جذابم حواست باشه ندزدنم  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
هاها فک کنم پسر تنهای شب اره؟

نه اسم خودش رو كاربريشه

خداروشکر ماله من که از این حرفا نمیزنه وگرنه نصفش میکردم.😐

مال منم الان کمتر شده ولی خب هر چی بیشتر تخریبش کنم در این مواقع کمتر ازین حرفا میزنه  

برا ازدواج روش حساب نكن از اين نديد بديد هاس پدرتو درمياره ها

ن ندید بدید نیس فک میکنه میتونه با پول همه چیو به دست بیاره منم چن بار انچنان با خاک یکسانش کردم که دیگه حرف پول نمیزنه روش نیس  

حیف ک تا اخر نبودی .من دیگه پسرا نی نی سایتو فقط اون شکلی میبینم 😂یادم افتاد ب حرف پیر پسر بیکار بی ...

راس میگه ...ادم درست حسابی یا دنیال کار و باره یا دوس دختر داره یا زن و بچه  

اره خیلی خوبه بعدا تو تاپیکای دیگه ازش میگم    

خدا رو شکر

پس عزیزم اگه هدف ازدواج دارین (یا لااقل خودت حس میکنی اگه خواستگاری کنه جوابت مثبته) به غرورش ضربه نزن

برداشتم اینه که شما بهش یکمی بی‌توجه و بی‌خیالی یا اینجور بروز میدی. قبلشم یک سال و نیم بهش نه گفتی‌. این پسر ترس داره که رهاش کنی. یا فکر میکنه برات کافی نیست و دل ندادی

منظورم این نیست اینقدر خیالش رو از بودنت راحت کنی که تلاش نکنه‌ها. وا نده. شل نگیر ولی خیلی هم ضدحال نزن بهش

اگه قصدت جدیه شیطنت رو بذار کنار. ضایع کردن پسرا مال دوستیایی هستش که نمیخوان با طرف بمونن یا سن دخترا سن و سال شیطنته نه تعلق و تعهد

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
راس میگه ...ادم درست حسابی یا دنیال کار و باره یا دوس دختر داره یا زن و بچه    

والا 😂

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
مال منم الان کمتر شده ولی خب هر چی بیشتر تخریبش کنم در این مواقع کمتر ازین حرفا میزنه    

ولی کلا عمرتو سره اینجور ادما نذار اینا هرکاری کنی اخرشم میگن من بیشتر از تو میفهمم

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.