2777
2789
عنوان

به نظرتون حرف بدی زدم؟؟؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 90 پست
خودش که میگه همین بچه رو بار اول حامله شدم نمیدونم چه صیغه ایی انگار همه اطرافیانم بار اول حامله شدن ...

شانسه عزیزم من دوستام یکیش تو عقد حامله شد تو دوماهگیش رفتن ماه عسل و تموم یکی از دوستامم بعد عروسیش دوقلو باردار شد و سقط کردخیلی حالش بد بود دوباره خدا بهش دوقلو داد

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره این خیلی خوبه اگه گفتن وقتش کیه چی؟؟🤔

بگو هروقت آمادگیشو داشتیم بهت خبر میدم

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

ان‌شاءالله به حق همین ماه عزیز  خدا تو دل همه اونایی که نی نی می‌خوان یه نی نی سالم و صالح و خوشگل بذاره.😍 همه اونایی هم که باردارن تو دلیشون سالم و سلامت به دنیا بیاد.  الهی آمین 

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
مگه چندسال از زندگی مشترکت گذشته؟؟

۲ سال ۹۵ ازدواج کردم اول ۹۷ اومدم خونه خودم ...خیلی نمی گذره ولی به شدت بچه دوستم بیشتر خودم تا شوهرم...یکسال و نیم هم اقدام بی نتیجه

ان‌شاءالله به حق همین ماه عزیز  خدا تو دل همه اونایی که نی نی می‌خوان یه نی نی سالم و صالح و خو ...

الهی آمین🙏🙏🙏

😂😂😂😂

اصلاً بگو قول میدم هر موقع باردار شدم اولین نفر به تو بگم 😂😂

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
۲ سال ۹۵ ازدواج کردم اول ۹۷ اومدم خونه خودم ...خیلی نمی گذره ولی به شدت بچه دوستم بیشتر خودم تا شوهر ...

منم ۳ سال میشه میخوام ولی شوهرم نمیخواد مشکلم از منه حالم ینی داغونا

[QUOTE=127926974]۲ سال ۹۵ ازدواج کردم اول ۹۷ اومدم خونه خودم ...خیلی نمی گذره ولی به شدت بچه دوستم بیشتر خودم تا شوهر ...[/QUخب خیلی نگذشته تازه بیشتر از پنج سال بگذره باید بری تحت نظر باشی 👌👌👌👌با خیال راحت و بدون استرس پیش برو 😄😄😄

اصلاً بگو قول میدم هر موقع باردار شدم اولین نفر به تو بگم 😂😂

دقیقا بعضیا انقد پررو ان اگه باردار بشی و چند وقت بعد بفهمن بهشون بر میخوره

بله 😃

عزیز دلم لطفا پیش حضرت معصومه سلام الله علیها خیلی دعام کن دلم خیلی براشون تنگ شده هر وقت اومدم پابوسشون حاجتم رو دادن ۲سال میشه که قسمتم نشده...منم پیش برادرشون برات دعا میکنم اسمم نرجس تو حرم برام دعا کن

اسی دکتر رفتین تا حالا