2777
2789

سلام دوستان من چند دوره (5 دوره) دوفاستون خوردم و سر 28 روز پریود می شدم الان یک هفته است عقب اوفتاده و دوشب پیش همبی بی ک زدم منفی بود. میخاستم علت پریود نشدنم بدونم چیه و اینکه کسی مثل من بوده. این ماه رفتم دوازده سیکل فولیکول غالب ندداشتم و بزرگترینش فک کنم 9 بود من تو 19 و 21 دوره هم رابطه داشتم چون نرم افزار پیشنهاد دده بود شانس بالای تخم گذاری. حالا موندم چی شده. قرار بود بعد سومین روز پریودی برای داشتن فولیکول غالب دارو مصرف کنم که دیگه پریود نشدم

خانومی اگه پیاممو دیدی حتما ج بده الان منم ۸ روز گذشته ولی پریود نشدم بیبی هم منفی .شما چیشدی 

سلام عزیزم. من نه باردار نبودم. سه دوره پشت هم قرص و امپول هم خوردم برای فولیکول غالب و امپول ازاد سازی و اقدام طبق حرف های دکتر ولی نشد که نشد تا اینکه رفتم یک بیمارستان خوب پیش یک دکتر خوب اون بهم پودر اینفوفولیک داد به جای متفورمین و یدوفولیک اون تقویت کننده تخمدان بود من چون سه دوره قرص و امپول برای فولیکول غالب ایجاد شدن خوردم ذخیره تخدانم اومده بود پایین . دکتر بهم گفت ویتامین ب و اهنت کمه گفت کم خونی. قرص اهن و پودر اینفوفولیک داد و گفت این ماه استراحت کن ماه بعد بیا iui.  منم بی خیال شدم چون اسباب کشی داشتیم فقط کار کردم تمیز کردن خونه، جمع کردن وسایل و بی اینکه تاریخ پریودیم کیه و چه وقت دیگه باید بی بی چک بزارم فکر نمیکردم برخلاف ماه های قبل. و پریودم سه روز عقب افتاد بی بی چک زدم مثبت بود و به امید خدا بچم مرداد دنیا میاد. اینا نوشتم بگم که بی خیا باش و ورزش کن. ورزش خیلی خوبه من موقع اسباب کشی خیلی کار کردم که ورزش حساب میشد. به امید شنیدن خبر خوب از شما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم. من نه باردار نبودم. سه دوره پشت هم قرص و امپول هم خوردم برای فولیکول غالب و امپول ازاد س ...

خداروشکر عزیزم من تازه فهمیدم مشکل از شوهرمه .امیدوارم به سلامتی فارق بشی❤

یه روزی منم مامان میشم🥺
خداروشکر عزیزم من تازه فهمیدم مشکل از شوهرمه .امیدوارم به سلامتی فارق بشی❤

قربونت برم عزیزم. ایشالله که مشکل حل میشه و به لطف و امید خدا، صاحب بچه سالم و صالح بشی.