2777
2789
عنوان

باردارا بیان

85 بازدید | 14 پست

سلام من هفته بیست یک بارداری ام ،سونو ان تی تو دوازده هفته گفت بچم پسره ،سونو آنومالی ک رفتم بچم بریچ و جفت قدامی بود دکتر گفت احتمالا دختر هست ،بنظرتون کدوم درست بوده ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنومالی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

البته من میشناسم کسیو که تا اخرین سونوی قبل از زایمان بهش گفته بودن بچه پسره ولی وقتی زایمان کرده بچه اش دختر بوده

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
آنومالی خیلی دقیق باید باشه تک تک اعضای بدنش بررسی میشه. دلیل نمیشه سرش شلوغ بوده زود تموم کرده. واس ...

واقعا ؟؟؟؟سی دقیقه برا اونومالی ؟؟برا من همش دو دیقه ،آخه برا خالمم همون سونو رفته الان ماه هشت هست تا قبل از این گفته بودن پسر بیچاره همه چی آبی گرفته رنگ اتاقو آبی کرده الان گفته دختره ،منم ازون میترسم ک برا منم اونجور بشه ولی می دونم ک انومالی دقیق تره 

واقعا ؟؟؟؟سی دقیقه برا اونومالی ؟؟برا من همش دو دیقه ،آخه برا خالمم همون سونو رفته الان ماه هشت هست ...

بچه منم بریچ بوده تازه یک هفتست چرخیده. 

به نظرم سونو میخواسته از سر باز کنه جواب درست نداده. بهتره بری یه جا دیگه. اینجوری خیالت راحت میشه عزیزم

مامان سوفیا