2777
2789
عنوان

دیروزیه کلیپ دیدم بیاین

193 بازدید | 10 پست

دیروزیه کلیپ دیدم یه زنه کورناداشت بدجورهم داشت سرفه میکردتف میکردبه پولا میگف اینارومیبرم میدم بانک همه کورنابگیرن چه ادم بیشعوری بود

خستم ازاین دنیای کثیف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هستند همچین انسانهایی دعا کنید زود تموم بشه وگرنه خیلیا اینکارو میکنن

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند

عزیزم تعجبی نداره ایران پر شده از خائن و کثافت 

ی سری خائن که اگه اسمشونم ایرانی باشه دلشون ایرانی نیس بقول یکی |:

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است >>ریپلای نکنین لطفا هرچی که شما میگین خوب و درسته<<

دستکش دستتون کنید از کارت بانک استفاده کنید ازکسی پول نگیرید، خانما پلاستیک فریزر بگیرید با یه الگو طرح دست و هوویه خودتون دستکش یبار مصرف درست کنید 

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت