2777
2789
عنوان

همسرم بهم خیلی حساسه میخوام برنامه ریزی کنم بیایید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 34 پست
بخدا هفته ی پیش که همسرم گفت خواهرم کتاب نوشته گفتم خیلی ام عالی خوشبحالش که کسی مزاحمش نمیشه  ...

کاش نمیگفتی خانوادت مزاحم میشن وفلان ازیه دردیگه واردمیشدی

خانواده خودت پشتتن؟ میتونی قهرکنی بری خونه بابات تابلکه شوهرت ازاون ساختمون بیادبیرون؟

یااینکه آخرش اگرقبول نکردبگو باشه من اینجازندگی میکنم امااگرخانوادت بیان دربزنن در روبازنمیکنم  هرچقدرم ناراحت شدبدرک. چطوراون به خودش اجازه میده به بهانه کروناتورونذاره بری خونه بابات اونوقت تونمیتونی جاریتوراه ندی؟ 

ببخشید اماشوهرت بیش ازحدپررووبی منطقه 😡

❤💖💛💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش نمیگفتی خانوادت مزاحم میشن وفلان ازیه دردیگه واردمیشدی خانواده خودت پشتتن؟ میتونی قهرکنی بری خو ...

عزیزم من هر چی بلا سرم میاد باعث و بانیش پدرو مادرم هستن

بی نهایت با همسرم تو یه جبهه هستن و انگار همه دارن حق میگن و من ساز مخالف میزنم

پدر و مادرم خیلی بی منطق هستن تا جایی که من گفتم منو که بدبخت کردید نذارید خواهرم با خانوادهی شوهرش یجا زندگی کنه اما بابام رضایت داده خواهرمم با مادرشوهرش یه ساختمون باشن

جاریمم چند روز پیش که بچم خیلی بی قراری میکرد و اونا اینجا بودن و من نمیتونستم شیر بدم بعد رفتنشون منو همسرم دعوامون شد به همسرم گفتم درس نخوندم فدای سرم بعدا جبران میشه اما بچمو چیکار کنم چرا بخاطر بقیه من نباید به طفل معصومم برسم

برداشتم به جاریم پیام دادم که دیگه نیا خونمون چون شوهرم از فردا در خونرو قفل میکنه 

دو روز خودم درو قفل کردم گفتم همسرم درو قفل کرده روز سوم گفت بگو قفل نکنه من نمیام خونتون جالبه گفتم باشه روز چهارم بازم پاشد اومد خونمون چون تو یه ساختمونیم میدونست روز چهارم درو قفل نکردیم 

بعد از اون یکم دست و پاشو از خونه ی من جمع کرده اما همین امشب ساعت یکو خورده ای اومد یکم نشست و رفت

بی محلشون کن اصلاااارونده شایدخودشونوجمع کردن 

چشم

جالبه خریداشونم همسرمن باید انجام بده جاریم خیلی پرو هست همشم انتظار داره من عین سوپر کارکت بهش هر چی میخواد بدم

البته این یه موردم همسرم پروشون کرده و میگه بده اما اینکه جاریم منو خر فرض میکنه اعصابمو خورد میکنه دوست ندارم سر یه تاییدی که میخواد یا سیب زمینی و پیازو .....درووغ بگم ندارم 

اما ایشون راحت میگن دارم حال ندارم پاشم بدم

از روزی که این حرفو زده منم چیزی بهش نمیدم