2777
2789
عنوان

استاد باشعور و با فرهنگ من

399 بازدید | 17 پست

استاد راهنمای من یه آقای تقریبا پنجاه ساله هستن که با شخصیت و محترم بودنشون تو کل دانشگاه زبانزد همه است.

امروز ساعت دوازده قرار بود من برم دفترشون تا در مورد یه سری مسائل مرتبط با پایان نامه ام صحبت کنیم. که حدود ساعت یازده تماس گرفتن که با چی میخوای بیای دانشکده؟ ( با دانشجو هاشون خیلی راحتن و حتی به اسم صدا میکنن) 

منم گفتم با اسنپ میام. گفتن خب خوبه خواستم بگم اگه با مترو یا اتوبوس میای نیازی نیست و تلفنی هم میتونیم صحبتا رو بکنیم!

اینکه یه استاد انقد به دانشجو هاش اهمیت بده واقعا برام قابل احترام بود.

در ضمن دانشگاه تعطیل نیست فقط کلاسا کنسله ولی اساتید و کارکنان هستن. در جواب کسایی که میخوان بگن دانشگاه تعطیله که!😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با پسرا هم همینقدر خوبن که واقعا خداوند خیرشان دهاد

"مرد هستم"                                                                             ‌                                                                                                                                                                                                                            چرا همه رفته بودناشونو می‌ذارن واسه قرنطینه؟ چرا قرنطینه هیشکی نمی‌مونه؟                                                                                                                                هیچ‌وقت برای کسی گزارش نزنید، اگر بزنید، یواش یواش دلتان می‌خواهد همه قطع دسترسی شوند.

افرین بهش..

منم یه زمان تدریس میکردم تو دانشگاه.خیلی هوای دانشجوها رو داشتم.چند سال بعد یه ناشناس بهم پیام داد و گفت لطفی که به من کردید هیچوقت یادم نمیره.گفتم چطور مگه گفت من چند سال پیش تو کلاس شما بودم بچم کوچیک بود با خودم میاوردم از صبح کلاس داشتم استادا میگفتن اگه تو کلاس نباشی غیبت میخوری ولی بعد از ظهر اومدم کلاس شما گفتید نمیخواد بشینی حضورتو زدم پاشو برو خونتون بچه اذیت میشه‌.

خلاصه هنوزم که هنوزه بهم پیام میدن.جالب بود خودم اصلا یادم نمیومد.

کاش هممون حواسمون به اطرافیانمون باشه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
افرین بهش.. منم یه زمان تدریس میکردم تو دانشگاه.خیلی هوای دانشجوها رو داشتم.چند سال بعد یه ناشناس ب ...

آفرین به شما

متاسفانه تو ایران اکثر اساتید به حق و حقوق دانشجو هیچ اهمیتی نمیدن

ما تو کارشناسی استاد داشتیم صبح پنجشنبه کلاس جبرانی میراشت همه بچه ها میومدن خودش نمیومد

جلسه بعد میومد میگفت یادم رفت. حتی یه ببخشید هم نمیگفت. سه بار در طول ترم این کارو تکرار کرد.

فارغ التحصیل دانشگاه ام آی تی هم بود 😑