2777
2789
عنوان

اومدم قهر......

1023 بازدید | 43 پست

سلام

تاپیکای قبلمو بخونید....

فهمیدم نمیزاره من برم خونه بابام بچمم نمیزاره ببرم

خودش رفته با بچم خونه باباش مهمونی......

یه دعوای شدید کردیمو درو قفل کرد نمیزارم بری

منم زنگ زدم 110

مجبور شد بچه رو بده ببرم

باورم نمیشد اینی که 8 ساله منو با تهدید و زور نگه داشته و زندانی کرده بچه رو داد بیارم

دیشبم فقط ی اس داد که بیاید بریم خونه

منم خاموش کردم

تاپیکامو بخونید که ابهام نداشته باشید فقط خلاصه بگم که شوهرم مرد بشدت دروغگو و دهن بینو اهل تهدید و زوره

ب بابام امروز گفتم حق طلاق میخوام و حضانت بچه 

گفت فایده ای برات نداره همه اینا چون اون ذاتش خرابه

چی بخوام ازش اگه خواس برگردم

هرچند دل شکسته تر از این حرفام....

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز

من در جریان هستم...خیلی دیر  صبرت لبریز شده

خوب تا الان تحمل کردی...با اون خانواده اعصاب خوردکنش

خدا کمکت کنه

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

شوهر منم دهن بین دروغگو بشدت زن بازه ولی من به خاطر دخترام میگم اشکال نداره چشامو میبندم البته بگم اصلا دوسش ندارم هزاران بار چت های که با زنها میکنه رو دیدم که چقدر قربون صدقشون میره

زنی که سر قهرزنگ بزنه 110زن زندگی نیس من بودم خودم پرتش میکردم بیرون نه اینکه اس بدم بیا اه اه اه زن ...

الان بی حیایی رو کجا مشاهده نمودید؟

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
اي بابا منكه نظر شخصيمه با تهديد و زور هيچ كس درست نميشه فقط چند روزه دوباره همون ميشه

هدفش درست شدن نیس...

من خیلی تلاش کردم خیلی....

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 
زنی که سر قهرزنگ بزنه 110زن زندگی نیس من بودم خودم پرتش میکردم بیرون نه اینکه اس بدم بیا اه اه اه زن ...

هیچوقت اینجوری نگو، چون هیچوقت تو جایگاه روحی و روانی ‌ عاطفی اون شخص نبودی

چنان دل كندم از دنيا كه شكلم شكل تنهایی است.