2777
2789
عنوان

همه باهم ضد کرونا

416 بازدید | 39 پست

بچه ها سلام ، عده زیادی کرونا رو شوخی گرفتن ، من خودم با چشم میبینم ،، تو روخدا همه بیایید کمک کنیم و به همه بگیم بمونن خونه هاشون ،، وگرنه نه تنها خدایی نکرده عزیزامونو از دست میدیم ، بلکه این لعنتی تا خرداد مهمونمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

♦️فرض کنید امروز ۲ماه آینده است

(۱۷ اردیبهشت سال ۹۹)

دور از جان شما و خانواده شما عزیزی یا عزیزانی را به علت ابتلا به ویروس کرونا از دست داده اید

بشدت غمگین هستید و آرزو می کنید کاش این بیماری را جدی می گرفتید و زمان به عقب بر می گشت و ۲ماه قبل بود و از خانه بیرون نمی آمدید و به بقیه اعضا خانواده هم اجازه خروج نمی دادید و به این بیماری مبتلا نمی شدید

و

عزیز و یا عزیزان خود را از دست نمی دادید

امروز آرزوی شما برآورده شده،

امروز ۱۷ اسفند ۹۸ است

شما به ۲ماه قبل برگشتید و می توانید از فاجعه جلوگیری کنید

⛔️نکات پیشگیری را کامل و جدی رعایت کنید.

⛔️کرونا در کمین است.

⛔️در خانه بمانید.

⛔️سفر ممنوع.

@pharmamedicall 📞

یکی از خواهرشوهرم خیلی بی خیاله میگه من اصلا نمیترسم میگه تولد دخترمه حیف بازار تعطیله

گفتم مردم دارن میمیرن تو فکر بازاری

دلم میخاد جرش بدم

برای سلامتی دوقولوهام گل پسرم و گل دخترم صلوات بفرستین♥️

خداریشه کن ش کنه من که خفه شدم بابچه های طفل معصومم طفلک پسرم چنان گریه میکرد آروم آروم با گریه میگفت مامان دلم گرفته توخونه ،کباب شدم 😔لعنت به کرونا😭

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

من دیشب تصویری زنگ زدم خونه مادرشوهرم همشون جشن گرفته بودن اینقدر شلوغ بود به ماهم میگفتن پاشین بیایید اینجا واقعا نمیدونم چی بگم بهشون 😖

خدایا مادرم وبرامون حفظش کن الهی آمین❤
یکی از خواهرشوهرم خیلی بی خیاله میگه من اصلا نمیترسم میگه تولد دخترمه حیف بازار تعطیله گفتم مردم دا ...

وااای از این نمونه زیاد داریم متاسفم

باهاش حرف بزن و بفهمون بهش احمقو