طرف تاپیک میزنه خودشو به هر دری میزنه تا پربازدید شه یه سری به پستای قبلش بزنید مثلا میگه پدرم بیماره میشه خدا منم پربازدید بشم .دلیل اینکه طرف بهش توهین میکنه تو پستاش میشه دید چون همش راهنماییش میکنی همش میگه نه و دلیل و ... بعد میری پستاشو میخونی دعای پر بازدید شدن زده پس این ادم از سر کار گذاشتن دیگران لذت میبره تو این دوره یکم دقت کنیم هر کسی و بزرگ نکنیم و اهمیت ندیم تا اونی که واقعا ارزششو داره و به کمک نیاز داره دیده بشه ممنونم .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه ادم که از اول معلوم بود مارو اوسکول کرده رفتم پستای قبلشو خوندم میگه بابام داره میمیره تومور داره .اما خدایا میشه منم پر بازدید بشم.این ادم ادم نرمالیه؟؟ منم بهش گفتم جفت کروموزومی
اون روزي كه من بدونم پربازديد شدن توي نيني سايت چه فايده و لذتي داره اون روز نصف مشكلاتم حل ميشه 😕
ببین یه چسب ساده رو بهانه کرده بعد دید من عصبی شدم باز قفل نکرد گه پر بازدید شه همه رو با من دعوا بندازه من فحشش ندادم بهش گفتم عقلت کمه .مهد برو .ادم عاقل ۱۰ صفحه داریم میگیم چسب و از رو یه ساعت بردار .میگه نه نمیشه ده صفحه
اصلا فرض رو بگیر ب اینوه قصدش پر بازدید شدن بوده عزیزم اینجا مجازیه ارزش نداره به هم توهین کن ...
لطفا برو پستاشو بخون .ببین انقدر تو جامعه من یکی با دروغگو و ادم ریا کار رو برو بودم که دیگه حوصله اینکه یکی چه خودم چه مردمو سر کار بزاره ندارم اما اخلاقم خوبه یه سر به پستای قبلشون میزنم