2777
2789
عنوان

همه ی خانم ها میشه بیاین کمک من😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 173 پست
[QUOTE=127830634]زیاد عروسو حساب نمیکنن، اگرم بگم میگن تو چکارشی،بچه ماست،دیدم این رفتارشون رو اخه😖 ...

ممنونم،فکر خوبی بود،

فقط کاش شوهرم نزنه به سیم اخر و بگه برو......

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوای یه کاری کن مادرشوهرت مشغول شه،،،😂😂من خودم انقدبچه خواهرمودوس دارم،،بهش محبت میکردم وقتی میومدخونه ما،،،گریه میکردنمیخواس بره خونشون،،بعددیدم داره اذیت مبشه الان  رونمیدم بهش،،بچه عصبی میشدانگار،،،وقتی مامانشومیدیدمیگف چرااومدی،،،الان دیگع راحت میره خونشون،،،حالانمیدونم اونا انقدشعوردارن یانع،،،درضمن این که اون پسرمجردش ازدواج کنه،،،،به نفعته،،فکرشون درگیرش میشه،،

نميزنه بايد انقدبهش محبت كني تو مشتت نگه داري بگرد مطالعه كن ببين چطور تو مشتت ميتوني نگه داري اونكه از مادرش خيري نديده راحت با محبت و عشوه ميتوني تو دستت بگيري مثل بچه ها ميمونن مردا يخشون اب ميشه هرچند تو رو نشون هم ندن ولي تو زياد مطالعه كن

تو دختری و با محبت عزیزم به نظرت ممکنه یه روزی پسر منم، با توجه به این همه بدگویی از جنس زن و مادر ...

بله گفتم که پسرعمو هامم دقیقا همینطورن

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
اصن مهههههم نیس اونا چی میگن و چی فکر میکنن و چی دوس دارن. اینو بهت بگم امروز و این ساعت و این لحظه ...

فک میکنم اصلا قدرتشو ندارم، وقتی زنگ میزنن به شوهرم و صداشونو میشنوم تمام تنم میلرزه، 

باید برم پیش یه مشاور....😖😣

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
بگو من ماخرم چي ميگي؟! بگو يهو خر ميشم كار دستتون ميدم شوهرت هيچي نميگه!؟

به من نگفتن هنوز!

به زنداییشون گفتن وقتی گفت اجازه نمیدم بچمو ببری خونه مادرت،گفت تو کی باشی تو ماخرشی نه مادر.....

میخوای یه کاری کن مادرشوهرت مشغول شه،،،😂😂من خودم انقدبچه خواهرمودوس دارم،،بهش محبت میکردم وقتی میو ...

یا خدااا یه عروس جدید یعنی یه جاری جدید و شاید زبون دارررر اونوقت این بیچاره دوبرابر اذیت میشه 😂

دقيقا ببخشيدت مشكلت اينه ترسويي اعتماد بنفس نداري ميترسي از طرف شوهرت رونده بشي درحاليكه محبت كرده باشي شوهرت به طرف تو كشيده ميشه بايد بلد باشي كجا ناز كني ادا دربياري مظلوم نميايي كني

میشه بپرسم کجایین؟وشما مال کجایید؟

من اصالتا ترکم و تهران زندگی میکنم

شوهرم اینا اصالتا لرن ، خونوادش شش ساله که تهران اومدن عزیزم

مادرشوهر منم یه بار گفت برا دخترت خواستگار بیاد باید بیاد پیش پدرشوهرم شما نمیتونین از پسش بر بیاین منم اومدم خونه به شوهرم گفتم اونم گفت برا خودش میگه نظر من و تو فقط مهمه من اصلا از اونا نظر نمیخوام بااینکه خیلی احترامشونو داره

منم داشتم جررر میخوردم از حرص😡

😆😆😆
به من نگفتن هنوز! به زنداییشون گفتن وقتی گفت اجازه نمیدم بچمو ببری خونه مادرت،گفت تو کی باشی تو ماخ ...

به تو گفتن بگو باز شما با خرا زندگی کردید میدونید من که اصلا خر ندیده بودم چی بگم 😑

یا خدااا یه عروس جدید یعنی یه جاری جدید و شاید زبون دارررر اونوقت این بیچاره دوبرابر اذیت میشه 😂

😂😂اخه دیگه چاره چیه ،،،من خودم انقدازجاری بدشنیدم که بایه تک پسرازدواج کردم،ینی یکی ازاولویتام بود😂😂