2777
2789
عنوان

عفونت واژن در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 48 پست

حداقل به همسرت بگو بره داروخونه از دکتر داروساز بپرسه که میتونی پماد استفاذه کنی یا نه‌ . ولی من یه بار که شک به عفونت داشتم دکترم گفت یه قاشق سرکه بریز توی اب و بشین.. عفونت رو جدی بگیر خطرش از کرونا بیشتره برای تو

چه پمادیی عزیزم علاعمتون چی بود

عزیزم دقیق نمیدونم تموم شد انداختمش ولی فک کنم کلیترومازول  بود

چن روز خارش و سوزش شدید و بی سابقه داشتم و یکم هم ترشح پنیری البته ببخشید 

پروفایلم دخترمه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر شهری یه بیمارستان معین داره برا کرونا بقیه جاها میتونی بری خانه بهداشتای محله هم خیلی خوب راهنما ...

میدونم کلا نگرانم برم جاهای پررفت و امد مث مطب و اینا اخه خیبلیا ناقلن و خبرندارن کلا ترجیح میدم اگه چیز جدی نباشه نرم بیرون از خونه

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید

زير ١٣ هفته حق استفاده از هيچ دارويي رو نداري خودسرانه نصرف نكن من عفونت داشتم دكترم اجازه مصرف دارو نداد خيلي خطرناكه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

اونوقت عفونت ب جنین آسیب میزنه بعضی ها اینجا گفتن جنین رو کور یا کر میکنه استرس گرفتم اخه من عفونت ش ...

وای تورو خدانگو کور یا کر؟؟؟ این موضوع واقعیه؟؟؟؟ 

واقعن؟؟؟ میگم ببخشید توروخدا دکتر ک الان نیست از اطرافیانم نمیتونم بپرسم روم نمیشه. من باهمسرم رابطه ...

بنظرم رابطه نباشه بهتره. حداقل تا زمانی که سونو طول سرویکس و جفت بری و مطمئن بشی که همه چی خوبه

واقعن؟؟؟ میگم ببخشید توروخدا دکتر ک الان نیست از اطرافیانم نمیتونم بپرسم روم نمیشه. من باهمسرم رابطه ...

رابطه عفونت رو بدتر ميكنه

بشين تو اب نمك ولرم

و برا خارش هم پماد ان ان بزن

اصلا هم لباس تنگ نپوش

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

حداقل به همسرت بگو بره داروخونه از دکتر داروساز بپرسه که میتونی پماد استفاذه کنی یا نه‌ . ولی من یه ...

شوهرم عمرا روش بشه بره بپرسه... دیگه نگران شدم فردا میرم دکتر مجبورم دیگه