2777
2789
عنوان

عفونت واژن در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 48 پست
هفته چند بارداری هستی؟من اکثرن تا عفونت میگرفتم دکتر برام پماد کلوتریمازول مینوشت

هفته9

تو بارداری این پمادو میداد؟؟؟ 

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر شهری یه بیمارستان معین داره برا کرونا بقیه جاها میتونی بری

خانه بهداشتای محله هم خیلی خوب راهنمایی میکنن

من تا ماه7 دکتر متخصص نرفتم همه کارامو بهداشت محله انجام دادن به نظرم شمام برو ببین ماماهای اونجا چی میگن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

فقط هیچ دارویی رو خودسر مصرف نکن حتی سرکه و جوش شیرین و اینجور درمان های خانگی

همون با شامپو بچه بشوری خیلی خوبه همیشه هم بعد دستشویی خشکش کن لباس زیر تندتند عوض کن و قبل پوشیدن اتو بکش

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
اونوقت عفونت ب جنین آسیب میزنه بعضی ها اینجا گفتن جنین رو کور یا کر میکنه استرس گرفتم اخه من عفونت ش ...

من کلی مطلب خوندم نوشته بود عفونت قارچی خطری نداره.موقع تولد حین زایمان طبیعی نباید با بچه تماس داشته باشه.

اره خیلی پماد خوبیه همیشه همین میداد ولی ی اپلیکاتور داره اونو باید اندازه ی بند انگشت تو کنی اگه هم ...

واقعن؟؟؟ میگم ببخشید توروخدا دکتر ک الان نیست از اطرافیانم نمیتونم بپرسم روم نمیشه. من باهمسرم رابطه دارم خطرناک نیس؟ اخه میگی اپلیکاتور یه بندانگشت بیشتر  خطرناکه میگم

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید