2777
2789

سلام.

دوستان من بخاطر یه مشکل بیماری خودم مجبور شدم دوماه پیش دخترم رو از شیر گرفتم.

شیشه نمیگیره فقط میتونم شیر خشک رو قاطی سرلاک و سوپش بهش بدم که کلا ماهی سه چهار تا قوطی بیشتر نمیشه.

با لیوان‌هم زیاد شیر نمیخوره دخترم.

الانم بخاطر این‌ اوضاع اصلا آفتاب بهش نمیرسه.

خونمون کوچیکه و نه حیاط داریم نه بالکن نه پنجره رو به آفتاب.

به نظرتون چکار کنم دخترم یه وقت نرمی استخوان نگیره؟

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...
ویتامین آد مرتب بهش بده 

اونو مرتب میدم.البته آد نیست دیگه.مولتی ویتامینه.بعد شش ماه مرکز بهداشت عوضش کردن دیگه.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خونم آپارتمانی آفتاب نمیبینم. بااین اوضاع یک ماه شده بیرونم نرفتیم

خودمون هم‌ افسردگی میگیرم.

ولی ما میتونیم هفته ای یه دونه ویتامین د ۳ با دوز ۵۰۰۰۰ بخوریم.

منم به شما نصیحت میکنم حتما بخوری.مطمئن باش مفیده.

منم خونم آپارتمانی آفتاب نمیبینم. بااین اوضاع یک ماه شده بیرونم نرفتیم

مگر اینکه از نظر پزشکی مشکل خاصی داشته باشین که حتما با نظر پزشک بخورین

نه مشکلی ندارم. خب بچه هام چی

من دختر بزرگترم خودش قبل اینکه اینجوری بشه کمبود ویتامین د داشت دکترش براش نوشته بود.

ولی این خیلی کوچیکه نمیدونم باید چکار کنم؟

شیر نمیخوره هم بیشتر نگرانش هستم.