2777
2789
عنوان

پسر۲۰ماهه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 23 پست
شاید واسه دندونشه از داروخونه لسه سفت کن بخربراش

لسه سفت كن چيه؟؟؟ببخشين من نميدونم چيه اطلاعاتم واسه بچه كمه

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید واسه دندونشه از داروخونه لسه سفت کن بخربراش

ببخشين بنظرتون براش كليپ بزارم ضرر داره يا پستونك بدم دهنش

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
لسه سفت كن چيه؟؟؟ببخشين من نميدونم چيه اطلاعاتم واسه بچه كمه

لسه سفت کن مال بچهاییه ک میخان دندون دربیارن با لسه شون میگیرن فشار میدن مک میزنن ک درد لسشون کم میشه گاهی دندونشون ک میخاد دربیاد انقد درد داره ک‌میخان همچیزو ب دندون بگیرن ازداروخونه بگیر خوبه براش بزار تودستش خودش میزاره دهنش

لسه سفت کن مال بچهاییه ک میخان دندون دربیارن با لسه شون میگیرن فشار میدن مک میزنن ک درد لسشون کم میش ...

ممنون عزيزم

نه تو تلويزيون

بنظرم بچه رو ب تلویزون وگوشی عادت نده  تودستش اسباب بازی بزار یا یه بچه کوچیک کنارش باشه بهاش بازی کنه واقعا بچها چون خودشون تنهان حوصله ندارن.خودت اگه توخونه کاری نداری سرگرمش کن یادش بره یا سرپستونکو بدمزه کن بزاره دهنش ک بدش میاد یه کوچولوفلفل بزن