2777
2789

سلام, من هفته 3١ هستم, پسرم امروز از صبح تا الان که داره همچنان سکسکه میکنه, چهار بار شده , کسی میدونه مشکلی داره یا نه طبیعیه؟لطفا راهنماییم کنین

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐میتونم بپرسم اگه سکسه نکنن چیکارباید بکنن😐یاداون عزیزی میوفتم که میگفت دخترم عطسه میکنه در روز یعنی مریضه😐

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
😐میتونم بپرسم اگه سکسه نکنن چیکارباید بکنن😐یاداون عزیزی میوفتم که میگفت دخترم عطسه میکنه در روز یع ...

اخه میگن مثلا چند بار در روز بیشتر سکسکه کنه خطرناکه, ادم میترسه والا

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
چون جنین هست آدم نگران میشه میگه نکنه مشکلی داشته باشه

میترسم خدانکرده بند ناف پیچیده باشه دور گردنش و ازین حرفا

میترسم خدانکرده بند ناف پیچیده باشه دور گردنش و ازین حرفا

منم دقیقا هفته پیش همین مشکلو داشتم دوبار درروز سکسکه میکردزمانشم یکم طولانی بود تو نتم که نگا کردم نگران شدم به دکترم زنگ زدم اونم گفت چیزی نیس ولی بازم رفتم صدای قلبشوگوش دادم که یه وقت کم نشده باشه خداروشکرمشکلی نبود

دیروز 5 بار سکسکه کرد , میخوام الان برم بهداشت صدای قلبشو گوش بدم

رفتم بهداشت, صدای قلبشم شنیدم , خداروشکر خوب بود,دکتر اونجا هم گف طبیعیه سکسکه😍😍

سلام‌ببخشید ک اینجا این سوالو میپسرم،طبق تاپیکاتون دیدم ک طبیعی باردار شدین، داروی خاصی مصرف نکردین؟

اینکه بیبی چکاتون از چندسال پیش همش مثبت میشده و آز منفی، دلیلشو از دکتر نپرسیدین؟ واسه منم اینجوره و بیبی هام مثبت میشن با هاله صورتی ولی آز منفی، اصن خیلی اعصاب آدم خورد میشه شوهرم افتضاح ضعیفه خودمم ذخیرم پایینه یبار برای میکرو رفتم ولی بدنم ب کلی دارو جواب نداد

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من