2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بلد بودن هرچیو بجا تموم کنن و قطع کنن.اگه قمو همون اول قرنطینه میکردن الان وضعمون این نبود که کل ایران قرنطینه شه.اینم حتما تعطیل میشه.متاسفم

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

الان باردارم مشکل دارم نمیتونم بمونم خونه خودم شوهرمم از صب تا شب سرکاره.باید برم خونه مامانم که حداقل غذامو بپزه.چیکار باید بکنم.واقعا موندم.میدونستم اینجوری میشه زودتر میرفتم 

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
کاش بلد بودن هرچیو بجا تموم کنن و قطع کنن.اگه قمو همون اول قرنطینه میکردن الان وضعمون این نبود که کل ...

وای نشون میداد تلوزیون قم رو شبکه ۳ک خبری نیست همه مردم دارن خریداشونو میکنن حیف تو ای هوا کسی بیرون نیاد راه های قم بازه و شلوغ مردم براحتی بکاراشون میرسن اصلا خیانت بزرگتر از این ندیدم

اخبار گوش بدین می فهمین باید چطوری تاپیک بزنین که تعطیل نشه می بینین فقط میگن ایران همه چی ردیفه و اروپا و آمریکا عاجز موندن و جسرت میخورن کاش تو ایران بود یام از مدیران و مسئولینمون دوتا دوتا بود تا صادر میکردیم مشکل اونام حل میشد

ببخشید هستین ی کار دارم باهاتون

سلام عزیزم من دیر دیر سر میزنم ببخشید کاری داشتی؟