2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا

من از صبح تا حالا دارم عین هاپو همه چیزو بو میکشم😐😐😐😐

این چه وضعیه گیر افتادیم

هر روز یه مکافات تازه واسمون جور میکنن😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

من 

امروز تست کرونام مثبت شد

ولی دکتر گفت خفیفه

سی تی ریه هم دادم متاسفانه ریه هم درگیر شده 

نگران نباشید ۸۰ درصد افراد خفیف میگیرن 

۱۶ درصد هم خیلی راحت خوب میشن

فقط ۴ درصد بستری میشن 

برام دعا کنید

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ♥️

یک کاربر ترکیده 💔

من چشامو دماغم چندروزه میسوزه.یعنی گرفتم!!!

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.

‏عجیبیه این ویروس.

این پزشک اهل مولوز در شرق فرانسه که تستش مثبت اعلام شده، می‌گوید هیچ علائمی از تب و سرفه نداشته؛فقط حس چشایی و بویایی‌اش دچار اختلال شده بود، کمی گرفتگی بینی،کمی درد و احساس خستگی.

تعداد زیاد دیگری هم در ایتالیا اظهارات مشابهی داشته‌اند.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
واقعا حس بویایی و چشاییتون و از دست دادین😯

اره یه هفته میشه بو وطعم هیچی رو حس نمیکنم امروز غهمیدم که شاید علائم کرونا باشه همسرمم اینجوری شد بعد من خیلی نگرانم

من  امروز تست کرونام مثبت شد ولی دکار گفت خفیفه سی تی ریه هم دادم متاسفانه ریه هم درگیر شده& ...

میگن فقط از ادمایی ک بستری میشن و حالشون بده تست میگیرن چجوری از شما گرفتن

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.