بخونین و بگین مقصر کیه بخاطر کرونا قرار شد که لباسای عیدمو انلاین سفارش بدم حدود یک هفتس که همینجور میگردم تا پیدا کنم یچیزایی امروزم که منتظر موندم شوهرم از سرکار بیاد نظرشو بپرسم قبلا هم هر چی نشون داده بودم میگفت زشته امشبم بعد شام با ذوق اوردم نشون دادم گفتم شماره کارت گرفتم بفرستم براش پولشو برگشت گفت اگه نیاورد چی دوباره اوردم عکس مانتو و اینا رو نشون دادم گفت زشته بخدا اینا چیه میری پیدا میکنی و فلان و تموم فکر و ذکرت شده اینا بهم برخورد خب منم دلم میخواد بشینه چنتا نشونم بده بگه اینا خوبه و قشنگه اخرشم خورد تو ذوقم و بحث کردیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به خاطر کرونا آنلاین😂من واقعا عاشق تدبیرتون شدم انلاین دست هیشکی نمیخوره بهش؟ شاید همسرتون از بی فکریتون اعصابش خورد شده یه سال لباس نو نپوشید اسمون به زمین میاد؟بابا امسال هیچ فعالیتی نکنید بزارین هرچه زودتر تموم شه این کرونای کوفتی
پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙