2777
2789
عنوان

مامانا میشه بیایین

190 بازدید | 5 پست

دختر۸ماهم پشت گردنشو میخارونه و قرمز میکنه.کسی دلیلشو میدونه؟یا بچه کسی اینجوری بوده؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
پسر منم میخاروند. الکی میخارونه. میخوای پماد ان ان بزن کمی

منم احساس میکنم الکی میخارونه ولی زیاد میخارونه و قرمز میکنه فکرمو مشغول کرد.پماده واس چی خوبه؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم احساس میکنم الکی میخارونه ولی زیاد میخارونه و قرمز میکنه فکرمو مشغول کرد.پماده واس چی خوبه؟

الان باز پسرم یاد گرفته باسنشو میخارونه. برده بودمش دکتر گفتم گردنش میخاره این پماده رو داد فک کنم واسه خارشه

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
الان باز پسرم یاد گرفته باسنشو میخارونه. برده بودمش دکتر گفتم گردنش میخاره این پماده رو داد فک کنم و ...

😂😂😂چ بامزه ! اها من تو خونه دارم فردا بزنم ببینم چی میشه ضرر ک نداره