2777
2789
عنوان

بچها زیاده نخریم

557 بازدید | 21 پست

بچها لطفا اطلاع رسانی بکنید  مردم رفتن هرچی پرتقال و لیموشیرین ترش و زنجبیل و سیر و هزار جور کوفت و زهر مار رو  انقدر خریدن که مثلا خاصیت داره بعد گرون شه بعضیا گیرشون نمیاد باباااا دکتر گفت اگر زیاد بخورید بدن دفع میکنه کلا باید روزی یه پرتقال با یزره زنجبیل خورد نه روزی یک کیلو بدن دفع میکنه. لطفا اطلاع رسانی کنید

😂دستخطم خوب نیست امضا نمیدم🍩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا اخه چه کاریه فقط گرون شده

بگم بهت فروشگاه سر کوچمون دستمال کاغدی نداشت باورت میشه؟ گفتم چرا تموم شده گفت اخبارگفته تو انگلیس دستمال توالت تموم شده مردم ریختن بکس بکس بردن. 😑 

چنان دل كندم از دنيا كه شكلم شكل تنهایی است.
من که دیشب بزور گذاشتم شوهرم پرتقال بگیره  اصلا نه زنجبیل نه سیر نه لیمو هیچی نمیخریم اصلا برا ...

من برا بعضی غذا ها از سیر و زنجبیل استفاده میکنم

😂دستخطم خوب نیست امضا نمیدم🍩

کلا فروشگاه ها خیلی شلوغه.

یه عده هم میان زیاد خرید کنن تا مجبور نباشن برا خریدهای روز مره زباد بیان بیرون.

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊