2777
2789
عنوان

به هم ایده بدیم؛ چه کنیم روزای قرنطینه؟؟ 🤔😎

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 53 پست
فیلم که یه سلیقه شخصیه  کتاب من الان دارم کتاب سرنخ زندگی را بدست بگسر از وین دایر میخونم روان ...

مرسی از معرفی کتاب ت

خیاطی، تیکه دوزی و... دوست نداری؟ 

من میخوام با پارچه چند تا جعبه مقوایی رو تزئین کنم برای نگه داری وسایل بچه م

آنچه دلم خواست نه آن شد...آنچه خدا خواست همان شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن استعداد دارم ن چیزی از دستم برمیاد  رولت خامه ایی درست کردم خراب شد 😫 مثلا میخواستم کاری کن ...

عزیزم این چه حرفیه مطمئنا استعداد داری.خراب شدن هر چیزی برای اولین بارم خیلی پیش میاد.اگر اینستا داری پیج یه خانومه رو بهت بگم از رسپی اون درست کنی خیلی خوب توضیح میده.

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍

من غذاهاي جديد و خوشمزه  و كيك ميپزم كه يكم هيجان بده به روزمون

بالكن رو شستيم ، فرش انداختيم، با دخترم تو طول روز اونجا دراز ميكشيم اسمونو ابرا رو تماشا ميكنيم، خوراكي ميخوريم

كتاب ميخونيم

موزيك شاد ميزاريم با صداي بلند و دوتايي ميرقصيم

شبا بچه رو كه ميخوابونم با همسرم ميشينيم تو تاريكي سريال امريكايي ميبينمو خرت و پرت ميخوريم

ن استعداد دارم ن چیزی از دستم برمیاد  رولت خامه ایی درست کردم خراب شد 😫 مثلا میخواستم کاری کن ...

تو میتونی

منم کیک درستکردم، خامه م فرم نگرفت

ولی خوشمزه شذ

چند روز شروع کردم برا دانش آموزام جزو مینویسم با توضیحات کامل براشون تلگرام میکنم طفلی ها خیلی عقب موندن واقعا گناه دارن😔 

چندساعت وقتمو میگیره جز و پرسش پاسخ

کارای خونه هم ی خونه تکونی اساسی کردم 

دیگه نون نمیخرم خودم درست میکنم

رمان جدید شروع کردم 

هرشب هم فیلم میبینم

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
عزیزم این چه حرفیه مطمئنا استعداد داری.خراب شدن هر چیزی برای اولین بارم خیلی پیش میاد.اگر اینستا دار ...

ن عزیزم اینستا ندارم 

چ قد مهربون حرف میزنی 😍

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
چند روز شروع کردم برا دانش آموزام جزو مینویسم با توضیحات کامل براشون تلگرام میکنم طفلی ها خیلی عقب م ...

آفرییین 

نون پختن سخت نيست؟ 

یادمون بده

من همش تو گوشی وخواب وتلویزیون.برنامه ی خاصی ندارم😂😂😂😂

آخه گوشی و تلویزیون همه ش خبرای اعصاب خورد کن کروناست

افسردگی میگیریم

مرسی از معرفی کتاب ت خیاطی، تیکه دوزی و... دوست نداری؟  من میخوام با پارچه چند تا جعبه مقو ...

قربونت

از برنامه فیدیبو هم کلی کتاب آنلاین میتونی بخری 

نه زیاد کلا با دوخت و دوز حال نمیکنم چند روز پیش دخترداییمو دیدم داشت شماره دوزی میکرد جالب بود ولی خب واسه خرید وسایل که نمیشه رفت بیرون! کار دیگه ایم به ذهنم نمیرسه :(