2777
2789
عنوان

کیک فنجانی

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 21 پست
طرز تهیه ش میگی عزیزم

کاپ کیک فنجانی
کاپ کیک فنجانی در سرآشپز پاپیون

https://sarashpazpapion.com/recipe/qsba8bkqjqr5re7ap7rg355n9pid0a6q

مواد لازم برای۶ نفر
https://sarashpazpapion.com
شیر یا آب  ۱۰ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر   ۲ قاشق چای خوری
پودر کاکائو   ۲ قاشق مربا خوری
شکر   ۸ قاشق غذا خوری
تخم مرغ   ۲ عدد
وانیل‏   ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن مایع  ۶ قاشق غذا خوری
آرد سفید   ۱۱ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه
۱- ابتدا تخم مرغ و وانیل(برای از بین بردن بوی تخم مرغ) با هم مخلوط و بهم زده.بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم(میتوانیم از کره ذوب شده به جای روغن هم استفاده کنیم)خوب بهم زده.
۲- بعد شکر اضافه کرده خوب بهم زده، بعد کاکائو و بیکینگ پودر رو الک کرده به مواد اضافه کرده بهم زده.
۳- در مرحله آخر آرد رو الک کرد در چند مرحله اضافه کرد البته به آرومی بهم زده چون پف کیک میخوابه اگر زیاده بهم زده بشه.
۴- فنجان ها را خوب چرب کرده ،به اندازه کمتر از نصف فنجان یعنی حدوا  یک سوم فنجان از مواد کیک پر کرده.
۵- داخل قابلمه قرار داده و قابلمه را آب کرده تا نصف فنجان آب باشد.شعله گاز متوسط باشد درب قابلمه را نمیگذاریم ،وقتی آب جوش اومددمکنی گذاشته درب قابلمه رو میزاریم تا 15 دقیقه با شعله کم کیک پخته شود.
۶- بعداز این مدت شعله رو خاموش کرده اما درب قابلمه رو تا 10 دقیقه باز نمیکنید اگر زودتر درب قابلمه رو برداریم پف کیک می خوابه.بعداز این مدت کاپ کیک ها رو از فنجان خارج کرده ومیتوانید تزئین کنید و سرو کنید.

سایر نکات
بهتر است فنجان شما چینی باشد ، فنجان شیشه ای احتمال اینکه شکسته شود بهتر هست استفاده نشود.
توجه داشته باشید برای نچسبیدن کیک باید داخل فنجان را به خوبی چرب کنید.

منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
https://sarashpazpapion.com

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=127793800]می‌ریزی تو فنجون بعد چجوری از جاش دبا روغن چرب کردم

منم برای روز مرد کیک پختم برای اولین بار 

بد نشد😂😂

بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ/  مادری دارم لطیفتر از برگ گل🌹، مهربونتر از بارون🌧️، خوبتر از هرچه خوبی تو دنیاست.... 😇تویی که امضامو باز میکنی............. میشه برای سلامتی  هرچه سریعتر مادرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️  هروقت فرستادی بگو تا منم برای رسیدن به حاجتت صلوات بفرستم💓/ دنیای من بچه هامن 👧👶 خدایا برام حفظشون کن 🙏🥰🤗
منم برای روز مرد کیک پختم برای اولین بار  بد نشد😂😂

فک کنم تازه کاری!!🤣🤣

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
فک کنم تازه کاری!!🤣🤣

آره دقیقا 😂👌

از وقتی فر خریدم تازه اولین بار باهاش کیک پختم

خوب درجشو بلد نبودم

بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ/  مادری دارم لطیفتر از برگ گل🌹، مهربونتر از بارون🌧️، خوبتر از هرچه خوبی تو دنیاست.... 😇تویی که امضامو باز میکنی............. میشه برای سلامتی  هرچه سریعتر مادرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️  هروقت فرستادی بگو تا منم برای رسیدن به حاجتت صلوات بفرستم💓/ دنیای من بچه هامن 👧👶 خدایا برام حفظشون کن 🙏🥰🤗