2777
2789
عنوان

خانوما با سلیقه در تزیین کیک تولد

88 بازدید | 8 پست

سلام،کسی هست که از خامه آماده قنادی واسه تزیین کیک استفاده کرده باشه؟خوشمزه میشه؟ چقدر برای تزیین یه کیک متوسط خامه نیاز هست؟پیشاپیش ممنون از مشارکتتون

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم خدا کنه یکی جواب بده شرمندت نشم

عزیزم از لوازم قنادی یه خامه نیم کیلویی بگیری برای کیک کافیه البته اگر فقط برای روش بخوای اگر مابینش هم بخوای بزنی کمه

بله خیلی خوشمزس ول مثل مال بیرون نمیشه

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
عزیزم از لوازم قنادی یه خامه نیم کیلویی بگیری برای کیک کافیه البته اگر فقط برای روش بخوای اگر مابینش ...

عزیز جان اینکه فرمودی مثل کیکای بیرون نمیشه به جهت زیباییش بود؟یعنی انقدر سفت هست خامه آماده ها که بتونم با ماسوره بزرگ گل بزنم روی کیک؟اگه فرصت داشتی جوابم رو بدی ممنونت میشم

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه
عزیز جان اینکه فرمودی مثل کیکای بیرون نمیشه به جهت زیباییش بود؟یعنی انقدر سفت هست خامه آماده ها که ب ...

نه تزئینش مشکلی نداره خیلی خوب و راحته ولی طعمش یکم فرق داره با کیک خامه ای بیرون

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...