2777
2789
عنوان

حواس پرتا بیان باهم باهم باشیم!

253 بازدید | 31 پست

شما بدترین حواس پرتیتون چی بوده؟

وای خود من یه بار یه دستمال کاغذی دستم بود انگشترم تو اون دستم رفتم سر سطل اشغال مادرشوهر به جای اینکه دستمالو بندازم انگشترمو انداختم خخخخخ

جالب اینجاست دوروز بعد یادم افتاد انگشترم نیست  

رفتم یواشکی سطل اشغالشون رو گشتم شانس اوردم اشغالشون خشک و کم بود نبرده بودن بزارنش دم در پیداش کردم برادر شوهرم بالاسرم وایساده بود یواشکی گذاشتمش لای دستکشی که دستم بود اوردمش خونمون به هیشکی هم نگفتم از کجا پیداش کردم

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍

دخترم کوچیکتر بود و همیشه شب زنده دار بود . صبحی چای رو دم کردم و قوری رو تو یخچال گذاشتم . وای که چقد دنبالش گشتم 

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم کوچیکتر بود و همیشه شب زنده دار بود . صبحی چای رو دم کردم و قوری رو تو یخچال گذاشتم . وای که چ ...

🤣🤣🤣🤣🤣

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩

رفته بودم خونه داييم دختر داييم رفت توى كوچه با دوستاش بازى كنه زن داييم گفت برو مراقبش باش جايى نره منم رفتم يهو گوشيم زنگ خورد سر گرم حرف زدن شدم وقتى قطع كردم ديدم دختر داييم نيست ينيييييى مردم

دوييدم رفت سر كوچه ديدم اسكل خانوم اونجاس

يه تريلى آرزو موند رو دلمون آقاى قاضى🙃💕
مامانم یه بار پاکت تاید رو اورد گذاشت سر سفره     تازه فهمیدم به کی رفتم

😂🤣🤣

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

آها چند روز پیش نزدیک بود ب جای چای توی قوری شیرخشک بریزم

البته الان بازم دقیق یادم نیست شایدم داشتم بجای شیرخشک تو شبشه دختر چای خشک میریختم😆

کلا بعد زایمان حواس و حافظم صفر صفره

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊

داشتم از استادم میگفتم که خودش جوک میگه خودشم میخنده تازه نخندی هم ناراحت میشه ادم از شدت بی مزگیش خندش میگیره تازه خودش فکر میکنه خیلی باحاله ادامه  میده..

سرمو اوردم بالا دیدم دقیقا جلوی من وایساده من حواسم نبوده..

از جلسه بعد دیگه سر کلاسش نرفتم😣

تو ماشین شلوغ بود من  و یکی دیگه رفتیم جلو نشستیم و من دستمو گذاشتم پشت صندلی راننده بعدش متوجه شدم دستم رو شونه شوهر دختر عمم بوده😤🤕😭😭

دخترم کوچیکتر بود و همیشه شب زنده دار بود . صبحی چای رو دم کردم و قوری رو تو یخچال گذاشتم . وای که چ ...

خوب این بی عارضه بوده من واقعا داشتم انگشتر شش گرمیو به فنا میدادم

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍