2777
2789
عنوان

بچها اینا علایم کروناست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 64 پست
سلام عزیزدلمممم😍قربونت برم الهی که به یادم بودی الهی که همیشه سالم و سلامت باشی اره تولدم یادش بو ...

سلامت باشی خانوم گل ان شالله شماهم همیشه سلامت باشی و دلت خوش باشه   اشکال نداره مرده بلد نیست این تو نظرت باشه که به یادت بوده باز من مطمینم که شوهرت دوست داره ولی راه و رسمش رو بلد نیست بهونه گیری میکنه نمیدونم شاید احتیاج به محبت داره 

من یکی از دوستام همیشه میگفت مردا محتاج محبتن اگه چیزی ازش میخوای با محبت گولش بزن

از خدا برات آرامش و بهترین ها رو  میخوام

سلام عزیزای دل لطفا واسه سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستید 😍
علائم عمومی شامل تب، درد عمومی بدن، سردرد، درد مفاصل، بی‌‌اشتهایی، آبریزش بینی، بی‌‌حالی و در برخی موارد اسهال و استفراغ از جمله علائم کرونا است؛ علائم اختصاصی که توسط پزشک تشخیص داده می‌‌شود شامل تب بالای 37.3، سطح اکسیژن خون زیر 93 درصد و تظاهراتی در سی‌‌تی‌‌اسکن ریه به‌‌همراه سرفه است.

🔹80 درصد بیماران مبتلا به کرونا به هیچ اقدامی نیاز ندارند و فقط باید در خانه بمانند و از خود مراقبت کنند.

/تسنیم🆔 @corona

توی سرم بازار مسگر هاست و توی دلم رخت میشورن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامت باشی خانوم گل ان شالله شماهم همیشه سلامت باشی و دلت خوش باشه   اشکال نداره مرده بلد نیس ...

مرسی عزیزم

اره واقعا دوستتون درست میگه

ولی خیلی هنر میخاد که بداخلاقیاشو ببینی و محبت کنی

مرسی عزیزم اره واقعا دوستتون درست میگه ولی خیلی هنر میخاد که بداخلاقیاشو ببینی و محبت کنی

خانم گل از لحن صحبت شما مشخصه که خانم بسیار صبوری هستید من مطمینم که شما به امید خدا و عنایت همسایتون امام رضا حتما موفق میشید البته تجربه به من ثابت کرده نباید با مردا لجبازی کرد

خودمونیم باید شیره بمالیم روسرشونن  

سلام عزیزای دل لطفا واسه سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستید 😍