2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم نینیم اینجوری شد هر چی نیستاتین دادم و بهداشتو رعایت کردم خوب نشد آخر سر مجبور شدم ببرمش دکتر.دکتر چهار تا کپسول فلوکونازول نوشت برام که سه تاشو خودم شبی یکی بخورم و اون یه دونه را به سه قسمت مساوی تقسیم کنم پودر توش را و با کمی آب مخلوط کنم و بدم نینی بخوره و الحمدلله دیگه آفت رفت که رفت.کپسول ها هم شد هزار و پونصد تومن.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

عزیزم روزی یک قسمت از کپسول را باید بدی به نینی.حتما بخر.تو شیرت قارچ هست و باعث این مشکل شده.عفونت قارچی خیلی خطرناکه.تازه پای دختر من پر از دونه شده بود دکتر گفت اینا هم قارچه.پماد کلوتریمازول موضعی داد زدم به پاش با دوبار زدن پاشم عالی شد الحمدلله.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

مرسی عزیرم

خواهش میکنم عزیزم.مواظب نینیت باش.چون آفت خیلی سوزش داره و بچه ها نمیتونن درست شیر بخورن.حتما بخر.هزینه ی پماد هم انگار چهار تومن شد.

عزیزم روزی یک قسمت از کپسول را باید بدی به نینی.حتما بخر.تو شیرت قارچ هست و باعث این مشکل شده.عفونت ...

منم دخترم پاش دونه زد ولی خوب شد حتما میخرم پسرمم کوچیک بود همین مشکل و داش بردم دکتر تو دیفن دوتا کپسول حل کرد و گفت بمال ب لثه اش دوروزه خوب شد ولی نفهمیدم کپسول چی بود

شاید همین کپسوله که گفتم بهت هست عزیزم.واقعا بچه بزرگ کردن سخته.مخصوصا ماههای اول.انشاءالله خدا کمکت کنه گلم.