2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جایه اینکه بهش تذکر بدی ،عکسشو گرفتی مسخرش میکنی واقعا که از هر چیزی سو‌استفاده میکنیم ،متاسفم

شرمنده من تو خونه قرنطینه ام.ان شاءالله شمارشو گیرآوردم تذکرم بهش میدم

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید
اگر هم نگرفته نباید بزاره وشروع کنه به خندیدن ،فک کنه یکی مثله پدرشه یا عموش چه حالی بهش دست میده

عه شماهام دیگه خیلی بی جنبه اید.یه خنده هم نمیتونید به یکی ببینید الانم این عکس پخش شده بحث خندشم سراینه که این بنده خدابه نظرخودش داره بهداشت را رعایت میکنه

عه شماهام دیگه خیلی بی جنبه اید.یه خنده هم نمیتونید به یکی ببینید الانم این عکس پخش شده بحث خندشم سر ...

چرا ولی نه اینکه یه نفر رو سوژه خنده قرار‌بدیم ،که شاد بشیم،هرکسی کار اشتباهی انجام میده نباید ماهم تکرار کنیم

خوبه ،باز خداروشکر قرنطینه هستی

ببین حق نداری اینطوری صحبت کنی.یه جور حرف میزنی انگارمن بااین عکس کرونا رو آوردم تو جامعه.یه ذره رو عصابت مسلط باش گلم باهمین فرمون پیش بری معلوم نیس به کجابرسی

چرا ولی نه اینکه یه نفر رو سوژه خنده قرار‌بدیم ،که شاد بشیم،هرکسی کار اشتباهی انجام میده نباید ماهم ...

وااا.مگه من رفتم تو مترو تخمه میخورم که میگی نباید تکرارکنیم.پس بااین حساب پرستاراهم کاراشتباهی میکنن برا روحیه دادن میرقصند.

چرا ولی نه اینکه یه نفر رو سوژه خنده قرار‌بدیم ،که شاد بشیم،هرکسی کار اشتباهی انجام میده نباید ماهم ...

طنز به چه معناست؟نوعی شیوۀ بیان در ادبیات نمایشی که با به کار گرفتن طعنه و سخن کنایه دار سعی در نشان دادن شرارت اخلاقی آدم ها دارد و هدف آن اصلاح رفتارهای بشری است

اونا از خودشون مایه میزارن نه از کسی

باشه.شما اصن علامه ی بافرهنگ.ولم کن همینطوری تو خونه آدم دلش میگیره تو هم سربارش شدی.

ببین حق نداری اینطوری صحبت کنی.یه جور حرف میزنی انگارمن بااین عکس کرونا رو آوردم تو جامعه.یه ذره رو ...

چجوری صحبت کردم مگه زود ناراحت میشی شما با یه حرف من اینجوری ناراحت میشی ،اگه یکی ازت یه عکس بگیره بزاره بعد بهت بخندن چیکار میکنی