2777
2789
عنوان

تورا خدا بیاید ب کمکتون نیاز دارم

357 بازدید | 21 پست

بچه ها من شب ها از خواب میپرم مثلا خواب میبینم از یجایی میفتم یا زیر پام خالی میشه یا یه تیکه از دستم یهو میسوزه کسی میدونه دلیلش چیه؟

خدا جونم شکرت💙 

سودا بالاست

من فقط در تاپیک های شما متنی رو پست میکنم و به هیچ وجه پیام های ریپلای شده شما رو جواب نمیدم این دلیل بر دروغ یا بد بودن نظرم نیست دلیل بر اینه نمی خوام با یه سری نا اگاه بحث کنم و وقتم رو تلف کنم چون اونی که نمی خواد بفهمه هر کاری کنی روی نفهمیدن خودش پا فشاری می کنه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد اینجور خوابهایی می بینم بهشون میگن خواب پریشان

معمولا هم میگن کسایی که با فکر و خیال میخوابن اینطوری میشن

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی

این پدیده در واقع کشش ناگهانی و ناخواسته ماهیچه است که با نام میوکلونوس یا انقباض ناگهانی ماهیچه ها از آن یاد می شود و سکسکه نیز زیر گروه آن قرار می گیرد.

این اختلالات لحظه ای خواب هنوز هم ناشناخته اند با این همه، نظریه های مختلفی در رابطه با علل بروز آنها مطرح می شود.

یکی از این نظریات همانی که در بالا به آن اشاره شد و براساس آن نوعی کشمکش میان خواب و بیداری در مغز فرد رخ می دهد که در نهایت به بروز چنین پدیده ای می انجامد.

استافورد در یکی از مقالات خود اینگونه می نویسد که: «همزمان با شروع فلج در خواب یا همان بختک، باقی انرژی بدن به شکل حرکاتی تصادفی و سریع آزاد می شود. حرکت های سریع در خواب در واقع آخرین نفس های مغز برای کنترل بدن و بیدار نگه داشتن آن است.»

لازم است یادآور شویم که پدیده حرکت ناگهانی در خواب امری بسیار متداول و کاملا بی خطر است و به همین دلیل نباید جای هیچگونه نگرانی در رابطه با آن باشد.

اما پژوهشگران دریافته اند که پدیده یاد شده معمولا با ضربان تند قلب، تنفس سریع، تعرق و گاهی اوقات «نوعی حس خاص از "شوک" یا «افتادن در فضای خالی» همراه است.

براساس مقاله ای که در مجله Sleep Medicine به چاپ رسیده، این حرکات سریع «بی خطر» هستند و در افرادی که سلامت کامل دارند به وفور رخ می دهند.

اما پدیده مذکور گاهی اوقات (و البته نه همیشه) به دلیل «خستگی، استرس، کم خوابی، تمرینات شدید بدنی و محرک هایی نظیر کافئین و نیکوتین» به وجود می آیند.

اگر این پدیده را به صورت مستمر تجربه می کنید یا اینکه بروز آن در شما به قدری است که باعث ایجاد نگرانی یا بی خوابی تان شده بهتر است که سریع تر با یک پزشک در این رابطه صحبت کنید.

اما در مورد بخش کثیری از جمعیت 70 درصدی جهان که چنین پدیده ای را تجربه می کنند باید بگوییم که حرکات سریع در خواب تنها لحظاتی وحشت آور هستند و بس. در چنین مواقعی توصیه می شود که یک نفس عمیق بکشید، کمی تمدد اعصاب نمایید و سعی کنید که بخوابید.

اگر نگرانی تان فروکش نکرده باید به اطلاع تان برسانیم براساس مقاله ای که در نشریه Chest منتشر شده تنها راه غلبه بر این حس آن است که مطمئن شوید حرکت سریع در خواب یک پدیده کاملا نرمال است.

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...

تام استافورد روانشناس در این رابطه می گوید: هیچکس با اطمینان نمی داند که چه چیزی باعث بروز این مسأله می شود با این حال از نظر من این پدیده عوارض جانبی نوعی نبرد پنهان در مغز است که برای به دست گرفتن کنترل بدن رخ می دهد و هر شب در میانه های خواب و بیداری فرد را درگیر خود می کند.»

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

همسر منم دیشب تو خواب داد زد بعدشم بلندمیگقت یاخداااا

صبح ازش پرسیدم میگه خواب ترسناک دیدم.. دیروزم توخواب میخندید. 😒😒😒کم کم دارم ازش میترسم..

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20

از استرسه شك نكن

من تو زندگي سابقم خيلي اينطور ميشدم 

أما الان ك جدا شدم خوب شدم كاملا 

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷