2777
2789

ممنون میشم پاسخ بدین به سوالام.دخترم پنج ماه و ٢٠ روزه و الان دارم زنی رو‌براش شزو‌میکنم

فرنی رو حداکر چقد دز هز وعده وکلا چند وعده باید برسونم

اب چقد باید به بجه بدم.چند بار دز شبانه روز

فرنی با شیرخشک درست میکنم شما ها با شیرگاو درست مکنین?مگ خساسیت زا نیس شیر گاو

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویرایش نمیشه کرد پست اولو???

ممنون میشم پاسخ بدین به سوالام.دخترم پنج ماه و ٢٠ روزه و الان فرنی رو‌براش شرو‌میکنم

فرنی رو حداکر چقد در هر وعده وکلا چند وعده باید برسونم?

اب چقد باید به بجه بدم.چند بار دز شبانه روز?

فرنی با شیرخشک درست میکنم شما ها با شیرگاو درست میکنین?مگه حساسیت زا نیس شیر گاو.بعضبا میگن با شیرخشک درست کنین

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

عزیزم تو ماه اول غذا میشه از این بیرونی مثل غنچه اینا داد چون ویتامین اینام داره ولی اولش در حد ۲.۳ قاشق هست اگه شیر خواست بدش بهش بده آب هم اول بجوشون بعد سرد شد ته استکان بهش بده خود بچه تشنه بشه استکان ببینه متوجت میکنه وعده هات کم کم تازه تازه درس کن با اب هم میشه خیلی شیرینش نکنی که بچه عادت به شیرینی ندی حتما موقع خواب شب یه وعده بهش بده تا شکمش سیر شه بخوابه

از روزی یک قاشق باید شروع کنی فرنی رو

با شیر خشک میتونی درست کنی شیرگاو فعلا نده تا یکسالگی.بعد از هر  غذا و شیر و میان وعده کمی آب جوشیده بهش بده بعد از غذا خوردن تشنه میشه من پسرم آب زیاد میخورد ولی کم کم میدادم دلش درد نگیره

عزیزم من با شیر پاستوریزه براش درست میکنم،نصف لیوان شیر+نصف آب جوشیده سرد+دو قاشق سر خالی آرد برنج+شیره شش عدد بادام+شکر یا نبات.پونزده دقیقه میجوشونم میدم بهش.هر چقدر خورد میدم بقیشو عصر گرم میکنم میدم.سوپم انواعشو شروع کردم  میدم بذار دکتر دخترم دستور نوشته عکسشو میفرستم بهت میدم.پشت برگع بهداشتم نگاه کنی نوشته چی بدی

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁