2777
2789
عنوان

دوسش ندارم دیگه

1403 بازدید | 20 پست

شوهرم از صبح تا شب میخواد تلاش کنه بهترین من باشه اما بی فایده است ،بهم میگه بدنم خوبه ،میگم نه لاغر شدی عین زنها ،بعد می ره جلوی آینه میگه تغییر نکردم خودشو وزن میکنه میگه وزنمم کم نشده ،نمی دونم چه اتفاقی داره می افته اون راست میگه ولی به چشم من دیگه نمیاد ،دوست ندارم براش غذا درست کنم ،عکساشو جمع کردم بدم میاد می بینمش به نظرتان چه اتفاقی افتاده؟ یعنی متنفر شدم ؟قبلا میومد خونه بال میزدم ،الان ناراحت میشم وقتی نیست شادم 

بحثای طولانی مدت داشتین

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برخورداتون با هم چطوره ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

حتما یه سری اتفاقاتی افتاده، منم یه مدت ک همسرم به ناحق از خونوادش طرفداری میکرد و کاراشون رو توجیه میکرد اینطوری شده بودم. الان یکم تغییر کرده منم بهتر شدم ولی آثارش هنوز هست. دیگه قلبم تند تند نمیتپه از اینکه شب میبینمش.