2777
2789
عنوان

دعوای منو مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 86 پست

غلط  کرده تو چقدر ساده ی اصل کار خودتی بچه خدانکرده ضعیف بشی کرونا بگیری چی؟

،مقصر خودتی که دندونات شمرده

الان باید استراحت کنی .منم سر بچه اولم همش کار میکردم بعد دیدم دختر خودش میاد راحت استراحت میکنه اینسری بارداری دوم اصلن کار نمیکنم.حتی خواهرشوهر ها سر ظرف شستن هی حرف میزدن ک من نمی شورم فلان کارو کردم ک من بشورم خودمو به کری میزنم.کسی جرات نمیکنه بگ از جات بلند شو 

خیلیا وضع تو رو دارن با خونه مادر شوهر هستن قرار نیست هیچی نخوری. همچی حدی داره اگه ناراحت بودی ابراز کن ولی کار هم بکن تا جایی که بهت ضرر نرسه. بعدشم خونه بابای هر کس مثل هتل میمونه همه چی راااحت خو معلومه فرق میکنه 

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برو خونه بابات بمون مگه به حرف اینه اگه خدایی نکرده اتفاقی بیفته همین مادرشوهرت زبونش بیشتر از همه درازه پاشو جمع کن برو....منم چن دفعه مادرشوهرم سر رفتن خونه بابام هی غر زد اخر یه روز صبرم سر اومد گفتم اگه دوست نداری عروسات پاشونو خونه پدرشون بزارن توهم لطف کن ب دخترت بگو شب وروز در خدمت خانواده شوهرش باشه اینجا پلاس نباشه هروقت اون نیومد اینجا سالی یه بار اومد منم سالی یه بار میرم سکوت اختیار کرد الانم اصلا بهش اهمیت نمیدم 

شوهرمم میدونه ک اصلا اینجا راحت نیستم ولی برای این کرونای لعنتی نمیزاره برم خونه بابام 

بگو منو کرونا نمیکشه ولی این مادر ابلهت ازصدتا کرونا بدتره واخر ازدست مادرت دق میکنم

بگو از کرونا باکی ندارم ولی از ننه ی تو ذله شدم ذلیل مرده

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
با مادرشوهرت تو یه خونه ای؟ همینا رو به شوهرتم بگو...احتمالا درک کنه و شاید واست خونه جدا گرفت بعد ...

اره عزیزم٫هزار بار بهش گفتم حتی خودشم میدونه مادرش خیلی بده ولی الان دستش خالیه بخواد خونه بگیره😔

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸💕
بگو منو کرونا نمیکشه ولی این مادر ابلهت ازصدتا کرونا بدتره واخر ازدست مادرت دق میکنم بگو از کرونا ب ...

دوساله واقعا دارم تحمل میکنم فقط بخاطر شوهرم

عزیزم خونه ندارم سه ماه ب شوهرم مهلت دادم اگر کاری نکرد طلاقمو میگیرم😔

وا عزیز من این حرفا چیه میزنی 😐

یعنی هر کس خونه نداشت باید طلاق بگیره؟ 

یکم منطقی باش 

میگن چشام سگ داره   

مادر شوهر ک دلش نسوخته برات.تا شب هم چیزی نخوری نمیاد بهت بگه بیا ی چیزی بخور.

بخاطر بچت هم ک شده برو خونه مادرت و اصلا ب مادر شوهرت نگاه هم نکن.وقتی شوهرت اومد برگرد

بعضی ها ؛ چهره هایشان ماشاءالله و شخصیت هایشان؛استغفرالله هست👍
دعا کن مادر شوهرت کرونا بگیره بمیره

بخدا من اصلا از مرگ کسی و بیماری کسی راضی نیستم ولی دیشب از بس گریه کرده بودم همین دعارو کردم😁

خب برو خونه بابات بمون مگه به حرف اینه اگه خدایی نکرده اتفاقی بیفته همین مادرشوهرت زبونش بیشتر از هم ...

خوبه ساکت شد... مادرشوهرخواهرم خیییلی پررو هزار حرف میزنه و دختراش هر هفته میان و چند روز میمونن بعد اونا هر کدوم خونه خودشو داره باز میان خواهرم باید کار خونه انجام بده اگه هم انجام نداره یه حرکاتی میکنه پیشه بقیه....

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

دعواتون سر چی بود

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

عزیزم خونه ندارم سه ماه ب شوهرم مهلت دادم اگر کاری نکرد طلاقمو میگیرم😔

اسم طلاقو نیار عزیزم.زندگیت حیفهه

خب خونه اجاره کنید

بعضی ها ؛ چهره هایشان ماشاءالله و شخصیت هایشان؛استغفرالله هست👍
خوبه ساکت شد... مادرشوهرخواهرم خیییلی پررو هزار حرف میزنه و دختراش هر هفته میان و چند روز میمونن بعد ...

نه بابا من اعصاب ندارم خودش میدونه ارومم و باهاش تا میکنم ولی وقتی ورق برگرده خونه اشو رو سرش خراب میکنم چن باری پشت سرم حرف زده که  اگه از ابروم نترسم سحر رو .. میدم منم گفتم هروقت تونست حتما این کار رو بکنه