من خونه مادرشوهرم زندگی میکنم شوهرم شغلش جوریه ک دوهفته ای دوروز میبینمش وقتی شوهرم نیس میرم خونه بابام وقتی میرم خونه بابام مادر شوهرم همش زنگ میزنه بیا دیگه چرا دیگه نیومدی وقتیم میام همش بهم تیکه میندازه من قبلا یه سقط داشتم این بارداریم خطرناکه بخدا قسم وقتی خونه بابامم ابم میدن دستم ولی وقتی میام اینجا توقع دارن کل کارای خونرو من انجام بدم اگر انجام ندم همش تیکه میندازه و دعوا میکنه دیشب باهاش بحث کردم اومدم تو اناقم دیشب تا حالا هیچی نخوردم برای بچم مشکلی پیش نمیاد؟؟😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
خاک تو سر همچین آدم های نفهمی که وضعیت آدم رو درک نمیکنن بازم خوبه تو مادر شوهرت اذیتت می کنه من که خانواده خودم مراعاتمو نمی کنن بیس چهار ساعت گوشی دستشونه باهام سر چیزهای مختلف بحث و جر دعوا می کنن