2777
2789
عنوان

دعوای منو مادرشوهرم

1633 بازدید | 86 پست

من خونه مادرشوهرم زندگی میکنم شوهرم شغلش جوریه ک دوهفته ای دوروز میبینمش وقتی شوهرم نیس میرم خونه بابام وقتی میرم خونه بابام مادر شوهرم همش زنگ میزنه بیا دیگه چرا دیگه نیومدی وقتیم میام همش بهم تیکه میندازه من قبلا یه سقط داشتم این بارداریم خطرناکه بخدا قسم وقتی خونه بابامم ابم میدن دستم ولی وقتی میام اینجا توقع دارن کل کارای خونرو من انجام بدم اگر انجام ندم همش تیکه میندازه و دعوا میکنه دیشب باهاش بحث کردم اومدم تو اناقم دیشب تا حالا هیچی نخوردم برای بچم مشکلی پیش نمیاد؟؟😭😭😭

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موندم چرا گوش میدی وقتی شوهرت نیست میای خونت 

به اون چه 

بگو بیام وردل تو پیرزن خرفت بدذات

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
پاشو بدون اينكه اهميت بدي بهش، برو تغذيه اتو بخور، كي از خودت و بچه مهمتر

نمیدونی چه موجودیه دیگه روانیم کرده دوست ندارم اصلا برم بیرون ببینمش

با مادرشوهرت تو یه خونه ای؟

همینا رو به شوهرتم بگو...احتمالا درک کنه و شاید واست خونه جدا گرفت بعد بارداریت.چون اینجور ک بوش میاد سر بزرگ کردن و تربیت بچه هم باهاش ماجراها داری.

موندم چرا گوش میدی وقتی شوهرت نیست میای خونت  به اون چه  بگو بیام وردل تو پیرزن خرفت بدذ ...

شوهرمم میدونه ک اصلا اینجا راحت نیستم ولی برای این کرونای لعنتی نمیزاره برم خونه بابام 

خاک تو سر همچین آدم های نفهمی که وضعیت آدم رو درک نمیکنن بازم خوبه تو مادر شوهرت اذیتت می کنه من که خانواده خودم مراعاتمو نمی کنن بیس چهار ساعت گوشی دستشونه باهام سر چیزهای مختلف بحث و جر دعوا می کنن

اصلا اهمیت نده گلم،پاشو برو یچیزی بخور نینیت گناه داره..

بهش اهمیت نده.

بزن به بیخیالی

چرا آرامش خودتو بخاطر هرکسی خراب میکنی

خوش تر اَز دورانِ عشق با همسرم و پسرم اَیـام نیست😍👑👩‍❤️‍👨🧿💚💋🖇️💍✨🌼🌍🌺🥰👼