2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منظورم گلم اونایی که حق طلاق دارن مشاوره هم باید برن یانه

اره عزیز مشاوره میزارن واس منو گذاشتن بهزیستی...ی جلسه رفتم گفتم اون نمیاد منم وقت ندارم...حق طلاق ک دستت باشه تموم خیالت راحت 

ببخشید.میتونم بپرسم مشکلتون چیه؟

خیانت عزیزم هر دفه هم میگه گوه خوردم بازم همون آش وهمون کاسس

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
دستش خالیه کارگر روز مزده مهریه میترسم گرفتار دادگاه بشم😔

تو که طلاق میگیری سالی یه سکتم بگیر چکار داری 

مرد خیلی بی پول باشه سالی یه سکه میزنن طلاق که گرفتی اون سالی یه سکه هم بگیر

و دیگر هیچ...

حکم نهایی طی یه جلسه پایانی در دادگاه و با حضور طرفین و قاضی انجام میشه

که هردو توافقات رو به قاضی میدین ایشون هم ثبت سیستمی میکنن و یه امضا از هردو میگیرن و یه مجوز طلاق مدت دار مثلا سه ماهه یا شش ماهه صادر میکنن که در اختیار خانم قرار میگیره و اگر طی اون مدت زمان تعیین شده ایشون برای طلاق به محضری مراجعه نکنن کلا تمام فرایند طلاق از ابتدا باید انجام بشه

پروانه های بی اصالت فراموش میکنند که روزی کِرم بوده اند...
تو که طلاق میگیری سالی یه سکتم بگیر چکار داری  مرد خیلی بی پول باشه سالی یه سکه میزنن طلاق که ...

میگم شوهرم خانه به دوش هس من شیرازم اون میره کرج و شمال و... کار میکنه میتونه فرار کنه مهریه نده؟!