2777
2789
میگم شوهرم خانه به دوش هس من شیرازم اون میره کرج و شمال و... کار میکنه میتونه فرار کنه مهریه نده؟!&n ...

خب بذار بره تو این بدهی رو بنداز گردنش تا آخر عمر 

اگرم نده این یه بدهیه براش تا عمر داره

نه میتونه چیزی بخره نه حسابی باز کنه

هیچ ولش کن

و دیگر هیچ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه عزیزم چرا با کسی که سابقه اعتیاد داشته ازدواج کردی

با مخالفت خانوادم بود... خریت محص😔اما الانم با اینکه ازدواج دوممه خانوادم پشتم هستن ولی مادر ندارم😔

خب بذار بره تو این بدهی رو بنداز گردنش تا آخر عمر  اگرم نده این یه بدهیه براش تا عمر داره نه ...

بدم نگفتی ولی دامادمون میگه طلاق بگیر دیگه خودتو گرفتار دادگاه نکن میترسم همه جا آبرومو ببره الکی زیر آب بزنه ادمیه اگر اذیتش کنی میشه مار زخمی ک هرجوری باشه نیش خودشو میزنه... موندم مهریه بگیرم یانه

اونایی که حق طلاق دارن هم باید مشاوره برن ،و همه کلینیک ها الان بسته اس ،خودم مشاور طرح طلاق ام ، الان هم کلینیک و تعطیل کردیم و هم اینکه  سامانه بسته شده ،و تا اطلاع ثانوی مراحل مربوط به طلاق بسته شده و تعطیله

........دین من انسانیت است.........
بدم نگفتی ولی دامادمون میگه طلاق بگیر دیگه خودتو گرفتار دادگاه نکن میترسم همه جا آبرومو ببره الکی زی ...

گوش نکن طلاقتو بگیر مهریه رم بنداز گردنش بشه بدهی و فراری بشه

به حرف کسی گوش نکن

و دیگر هیچ...

اونایی که حق طلاق دارن هم باید مشاوره برن ،و همه کلینیک ها الان بسته اس ،خودم مشاور طرح طلاق ام ، ال ...

ببخشید خانوم مشاور ما باید تو مشاوره چه جوری حرف بزنیم که مشاورا دست از سر کچلمون بردارن زیاد طول ندن جلسات و

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
بدم نگفتی ولی دامادمون میگه طلاق بگیر دیگه خودتو گرفتار دادگاه نکن میترسم همه جا آبرومو ببره الکی زی ...

اگه داره بگیر اشتباه منو نکن...من خسته بودم نخاستم هی دادگاه برم ب خاطر ابروی خانوادم...بعد طلاق شرایطم بد شدبی پول وای بد بود...ولی عوضش راحت شدم...اگه شغل نداری بگیر مهرتو اشتباه منو نکن ببخشی پررو میشه

..

گوش نکن طلاقتو بگیر مهریه رم بنداز گردنش بشه بدهی و فراری بشه به حرف کسی گوش نکن

به حرفت فکر میکنم بخدا دوسال ماشین لباسشویی نداشتیم دوسالی ک تو خونش بودم.. لباساشو با دست میشستم تا حد مرگ منو بیخود سرشکاکیتش میزد مریص بود دست خودشم نبود اما خیلییی دوسم داره شاید تعجب کنی😐😔

ببخشید خانوم مشاور ما باید تو مشاوره چه جوری حرف بزنیم که مشاورا دست از سر کچلمون بردارن زیاد طول ند ...

مکث نکن فقد دروغم نگو هرچی هس بگو...اگه حق با تو باشعه زودتر کارت تموم میشه...من ی جلسه رفتم