2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حق طلاق ینی چی؟؟؟موقع عقد داده میشه یا موقع طلاق؟مرد باید به زن بده یا متقابلا؟وقتی حق طلاق دا ...

ببین هم لحطه عقد میشه گرفت هم بعد عقد هر زمانی میشه لحطه عقد تو عقدنامه ثبت پیشخ یعد اون تو دفاتر اسناد رسمی

مهریه بستگی به توافقیه که توی وکالتنامه صورت گرفته داره اگر تو عقدنامه مهریه داری

اگر تو وکالتنامه حرفی از بذل مهریه نیازه بله هم طلاق میشه گرفت عم مهریه

ولی هیچ مردی همیجوری حق طلاق نمیده اول باید از مهریه بگذری

و دیگر هیچ...

واااقعااا؟! 🤐

بله فکر میکنم داخل یکی از همین کنالا بودش

ولی خب شما حق طلاق داری مشکلی ندارین هر محضری تشریف ببرید طلاق جاری میشه

بدون حضور همسرتون

پروانه های بی اصالت فراموش میکنند که روزی کِرم بوده اند...
عزیزم شما چرا میخای طلاق بگیری واقعا اخرین راهه۸

بله عزیزم😐

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
عزیزم شما چرا میخای طلاق بگیری واقعا اخرین راهه۸

شوهرم قبل ازدواج سابقه اعتیاد به شیشه هروئین و تریاک داشته رو اعصاب و روانش اثر گذاشته پارانوئید هم داره شکاک دست بزن بدبین عصبی دست بزن وسایل میشکنه و... 😔😔

بعضیا چه قدر اطلاعت علط میدن فکر میکنن حق طلاق بگیرن دستشون برن در هر محصری طلاقشون پیدن

دانشمندان حقوقی اول باید وکیل بگیره بره دادگاه مشاوره عدم سازش آزمایش بارداری بعد اون حکم طلاق بیاد بعد بره محصر که الان دادگا6 اون مراحلو فعلا انجام نمیده

اطلاعات ندارین مجبور نیستین مردمو گمراه کنید

و دیگر هیچ...

عزیزم حق طلاق ینی چی؟؟؟موقع عقد داده میشه یا موقع طلاق؟مرد باید به زن بده یا متقابلا؟وقتی حق طلاق دا ...

حق طلاق هر مردی ب راحتی نمیده من از مهرم ونفقه گذشتم ک گرفتم...تا گرفتم داغ داغ رفتم وکیل گرفتم

حق طلاق هر مردی ب راحتی نمیده من از مهرم ونفقه گذشتم ک گرفتم...تا گرفتم داغ داغ رفتم وکیل گرفتم

حق طلاق ک داشته باشی ب راحتی جدا میشی بدون حضور آقا...فقد باید وکیل بگیری ب جای اقا همین 

منظورم گلم اونایی که حق طلاق دارن مشاوره هم باید برن یانه

بله باید بری من دو جلسه رفتم اونم چون دیابتی بودم ویط کرونا نمیشد بیام برم دلشون سوخت گفتن نیا وگرنه هشت جلسه مشاوره داشت

و دیگر هیچ...