2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش با همین تهدید خودکشی حق طلاق بگیری کارت راحته یه ماهه تموم میشه

عزیزم حق طلاق ینی چی؟؟؟موقع عقد داده میشه یا موقع طلاق؟مرد باید به زن بده یا متقابلا؟وقتی حق طلاق داری میتونی مهریه رو کامل بگیری؟درکل نفعش چیه اگه حوصلش دهشتین ممنون میشم بگی

من دیروز جایی خوندم نوشته بود برای طلاق نمیتونن زوجین اقدامی داشته باشن حالا یا احتمالا قبل از حق ط ...

نه نمیشه منم حق طلاق داشتم مشاوره ها و عدم سازشم صادر شد فقط موند حکم نهایی که گقتن برو تا برج دو😐😐

و دیگر هیچ...

هیچ راهی نیست ببشتر فکر کنی؟؟؟؟؟ من بچه ندارم شکر خدا یکی از علتای طلاقمم نبودن بچه بود

نه متاسفانه هیچ راهی نیست تازه داماد ونوه هم دارم یه بارم وسط طلاق آشتی کردم وفرصت دادم بهش ولی آدم نشد که نشد☹

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
هیچ راهی نیست ببشتر فکر کنی؟؟؟؟؟ من بچه ندارم شکر خدا یکی از علتای طلاقمم نبودن بچه بود

منم بچه ندارم.. خداروشکر عزیزم انشاله هیچ بچه ای بچه طلاق نشه من از ازدواج اولم یه بچه دارم پیش باباشه😔

مشاوره هم باید بره جدای از فرم و آزمایش بارداری چند جلسه مشاوره داره

اره عزیز مشاوره میزارن واس من ک گذاشتن بهزیستی فقد ی جلسه گفتم همسرم نمیاد منم نمیتونم بیام...اونا هم دیدن وضع خراب تموم شد...با وکیلی ک گرفتم رفتم دادگاه دوبار فقد...ی آزمایش وچن تا فرم وامضا همین...واس من دوجلسه بیشتر طول نمیکشه 

چ خوب ک دادگاه ها بستس ایشالا هر کی میخواد طلاق بگیره با شوهرش اشتی کنه شوهرش سر راه بیاد برگردن سره خونشون 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️
اییی وااای... گلم چند سالته 😔

۳۲ سالمه

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

ضمن اینکه حق طلاق مهلت مراجعه داره که اگر طی اون مدت زمان اقدامی نشه باطله و کلا باید از اول تمام مراحل رو اقدام کنید

پروانه های بی اصالت فراموش میکنند که روزی کِرم بوده اند...
دلیلت چیه برا طلاقت

خیانت