2777
2789
حق طلاق نمیده بهم با خودکشی کردن هزار جور دوز وکلک به زور راضیش کردم بیاد توافقی جدا بشیم

یخته گلم توافی میاد فیلم بازی میکنه برات...الکی وقتت تلف میشه...از مهرت ونفقه بگذر حق طلاق بگیر حق طلاق ب نفعته اگه میخای زود تموم شه 

شماره خاموش یعنی چی سر جلسه ها حاضر نشی عدم سازش برات صادر نمیشه مفهوم عجلتو درک نمیکنم کسی که حق ط ...

خودم میرم جلسه میخوام شوهرم نیاد آخه میترسم کارم پیچیده بشه😔😔😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گلم چون میترسم شوهرم بیاد کارم پیچیده بشه یهو بگه طلاق نمیدم یا بگن فرصت به شوهرت بده برو سازش کن و. ...

حق طلاقت بلاعزله؟؟؟؟

اگر بلاعزله ایشون هیچکاری ازش برنمیاد

و دیگر هیچ...

نه چون این زندگی چیزی نداره که بخوام بترسم به مرگمم راضیم اگه طلاق نشه با مرگ جدا میشم

وای نگوتوروقران من امشب خواب بد دیدم بقران قسم امشب ازفکرکروناخوابم نبرده حالم اونقدبده کسی خبر نداره اونوقت راحت از خودکشی میگی!البته خواهر منم ی بارخودکشی کرده بیشترتوذهنم مونده میترسم ازاین کلمه حیف جونت نیس

خدایا!من یاغی نیستم✋
خودم میرم جلسه میخوام شوهرم نیاد آخه میترسم کارم پیچیده بشه😔😔😔😔

اصلا جلسه مشاوره تو حق طلاق شوهرو نمیخولن اون وکیلی که برای طلاق میگیری اون جای شوهرت میاد😐😐

و دیگر هیچ...

اصلا جلسه مشاوره تو حق طلاق شوهرو نمیخولن اون وکیلی که برای طلاق میگیری اون جای شوهرت میاد😐😐

وای مگه حق طلاق هم وکیل میخواد آخه وکیل برای چی مگه طلاق دست خودم نیس

آره توافقی خیلی طولش میدن ولی حق طلاق اصلا لازم نیست خودت یری دادگا6 وکیل میره جات فقط چند هفته مشا ...

خیلی ممنونم گلم کمک بزرگی کردی بهم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
وای مگه حق طلاق هم وکیل میخواد آخه وکیل برای چی مگه طلاق دست خودم نیس

بله حق طلاق وکیل میگیری به جای شوهرت مطلقه ات میکنه

تو قانون ایرلن هیچ زنی نمیتونه خودشو مطلقه کنه یا دادگاه یا وکیل 

حق طلاق باید توسط وکیل اجرا بشه

و دیگر هیچ...

آره توافقی خیلی طولش میدن ولی حق طلاق اصلا لازم نیست خودت یری دادگا6 وکیل میره جات فقط چند هفته مشا ...

نه عزیز حق طلا از جانب اقا باید خودت وکیل بگیری...نیاز ب بودن اقا نیس ولی خودت باید بری فک کنم فقد دوبار باید بری شایدم ی بار همین...چن تا فرم باید پر کنی وی ازمایش واس بارداری

نه عزیز حق طلا از جانب اقا باید خودت وکیل بگیری...نیاز ب بودن اقا نیس ولی خودت باید بری فک کنم فقد د ...

مشاوره هم باید بره جدای از فرم و آزمایش بارداری

چند جلسه مشاوره داره

و دیگر هیچ...

خانوما شماها بچه هم دارین من ۳تا دارم😐

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

من دیروز جایی خوندم نوشته بود برای طلاق نمیتونن زوجین اقدامی داشته باشن

حالا یا احتمالا قبل از حق طلاق منظورشون بوده بخاطر اینکه برای کارای غیرضروری مراجعه به دادگاه و دفاتر الکترونیک قضایی نداشته باشن

ولی فکر کنم چون شما حق طلاق رو دارین به هر محضری بخواین تشریف ببرین مشکلی نباشه

پروانه های بی اصالت فراموش میکنند که روزی کِرم بوده اند...
بله حق طلاق وکیل میگیری به جای شوهرت مطلقه ات میکنه تو قانون ایرلن هیچ زنی نمیتونه خودشو مطلقه کنه ...

درسته عزیزم برام روشن شد♥️🙏ممنونم گلم... انشاله ازخدامیخوام بعداز طلاقت یه بخت خیلی خوووووب نصیبت بشه تا جبران گذشته ات بشه😚♥️🌹🌹🌹🌹