2777
2789
عنوان

عمیقانه

186 بازدید | 18 پست

سلام

تو این مدتی ک این بیماری اومده

من شناخت بهتری از خودم و اطرافیانم و چه بسا خیلی از ادمای کره خاکی ب دست اوردم

مثلا درباره خودم متوجه شدم چقدر از مرگ میترسم. چقدر ضعیفم منی ک با ی ویروس ممکنه از پا دربیام

فهمیدم چقدر شوهرمو دوست دارم

چقدر تنبلم. حتی تنبلیم بیشتر از ترس از مرگمه

تو سایت وقتی کسی تاپیک میزد از مرگ میترسید یا ی چیزی شبیه به این خیلیا میومدن و میگفتن نه... و یه سری جملات شعاری...اینکه بعصی ما ادمها چرا علاقه ب شعار دادن داریم. شایدم شناخت درستی از خودمون و ترس هامون پیدا نکردیم....

وقتی مواجهه خیلی از خانمای سایتو با این ویروس دیدم متوجه علت مشکلات بعصیا با خانواده همسر شدم...چقدر هیجانی...

در مورد مردم دنیا هم مثل خیلی مردم دیگه

فهمیدم قانونمندی و انضباطشون اکثرا زور قوانین سخت گیرانه و وجود دوربین تو تمام معابر و خیابوناشونه ک باعث شده خیلی وقتا قانونمند عمل کنن، نه نهادینه شدن یه خصلت خوب درشون!

ادما تو شرایط بحرانی خود واقعی شونو نشون میدن

ممکنه ی عده بیان و بگن قصاوت ممنوع..مهم نیست...شعار شنیدن برای ما عادت شده.

اما حقیقت اینه ک ما حرکتی نمیکنیم قبل از اینکه درباره وقایع اطرافمون قضاوتی داشته باشیم.

در مصرف آب صرفه جویی کنیم.تو اون ۲۰ ثانیه که دستتامونو میشوریم، شیر ابو ببندیم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3453409/از-دست-مادرشوهرم-چیکار-کنم لطفا گزارش بزنید برات ...

باشه آقا باشه هدجا نرو هر بگو 

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
اشکالی نداره چی میشه مگه

چون خودت میتونی گزارش بزنی سریع برات پاکش کنن همه که نباید بفهمن تو مادرشوهرت مشکل داری که

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
منم فهمیدم واقعا هیچی مثل سلامتی نیس 😐

دقیقا منم...سلامتی و امنیت ادم تا داره متوجه شون نمیشه

منم مثل شما فهمیدم چقدررررر از مرگ می ترسم و اینکه دیگه دنیا چقدررررر بی ارزش و واهیه و اینکه از ج ...

اره

اینکه چقدر مرگ حتی به ما که جوونیم میتونه نزدیک باشه

هيچي نميخوام فقط ميخوام روزاي قبليمون برگرده فقططيي😭😭😭😭😭

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

امروز گفتن 49 نفر افزایش پیدا کرده بخاطر ی عده نفهم که رفتن مسافرت 😡😡😡

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
هيچي نميخوام فقط ميخوام روزاي قبليمون برگرده فقططيي😭😭😭😭😭

مطمئنا برمیگرده... اینم مثل سختی های دیگه زندگیمون ی روز تموم میشه