2777
2789
عنوان

یسوال خیلی ذهنمودرگیرکرده

152 بازدید | 13 پست

دوران نامزدی دوران آشنایی وشناخت محسوب میشه یعنی یه رفت وآمد مدیریت شده که ببینی ایابدردهم میخورین یانه اگه تفاهم نباشه خیلی راحت بتونی به خانواده بگی که موردمناسبی نبودوتمام اگه همه چیز خوب بودکه به عقدوعروسی میرسه. الان خیلی کنجکاوم بدونم چرا نودونه درصد خانومایی که میگن نامزدداریم همه عقدکردن؟این اصلا درست نیست 

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده

دقیقا

من خودم نامزد بودم (بدون عقد و صیغه و این چیزا)

واقعا به جایی رسیدم که فقط دلم جدایی خواست و بدون داستان جدا شدم

اگه عقد بود قطعا به مشکل میخوردم چون طلاق نمیداد

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر کلاسشه لابد😒

اصلا کلاس نداره خیلی فاجعس 

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده
دقیقا من خودم نامزد بودم (بدون عقد و صیغه و این چیزا) واقعا به جایی رسیدم که فقط دلم جدایی خواست و ...

آفرین همین درسته وگرنه الان بایه اسم ویه مهرطلاق چکارمیکردی

بنظرم باید فقط دوست باشن اونم با اطلاع پدرمادرا وگرنه با هرکی بخواد صیغه بشه و بهم بزنه که نمیشه زن بدبخته اسمش میشه خراب با صدنفر بوده صدنفر بهش دست زدن دستخوردست 

نخورید منو نظر شخصیمه 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
من به خواست خودم ۳ ماه صیغه شدم با همسرم قبل از عقد  بسیار هم از تصمیمم راصی ام  علیرغم ...

👏👏👏👏👏

معمولا تو خانواده های سطح پایین اینجوریه

موافقم 

بنظر منم درستش همین روالیه که شما گفتی منم نامزد کردم بعد که مطمئن شدیم عقد کردیم 

درست ترین کار همینه 👌